Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS3'e Özel Fatal Frame Oyunu mu Geliyor?

Korkmayın, fotoğrafını çekin!
 
     TGBUS.com adlı Asya tabanlı bir oyun sitesine göre Tecmo Keoi PS3 için yeni bir Fatal Frame oyunu üzerinde çalışıyor. Aşağıdaki görüntüden de anlaşılabileceği üzere sitede Tecmo Koei'nin PS3 için yaptığı oyunlar arasında Fatal Frame 3 görünüyor.
 
 
 
    Fatal Frame yapımcısı Keisuke Kikuchi, yeni bir Fatal Frame oyunu üzerinde çalıştıklarını Famitsu için gerçekleştirdiği bir söyleşide dile getirmişti. Bundan önceki son Fatal Frame duyurusu Wii için gerçekleşmişti. 2003'te PS2'ye çıkan Fatal Frame 2 remake'i 2011 için duyurulmuştu. Ancak 2010'daki duyuruluşundan bu yana oyundan ses gelmiyor. İptal oldu sanırsam...
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak thesilentchief fatal frame ps3 listeleme
BF 3'te Sadece Squad Liderine Spawn Yapılabilecek DC Universe Online'dan Herkese Teşekkür!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.6.2011 17:33:03

0
PS3'e gelen oyunun FF2 remake'i olduğu kesinleşti.Zaten konsolun böyle bir oyunu kaldırabilecek hareket gücü yok, neden uğraşıyorlar anlamadım.Kim o odun analoglarla hayalet fotoğrafı çekmek ister ki?

LeVO

26.6.2011 03:29:34

0
@tatbkath notlarım arasına aldım...

Karpuzcu.

26.6.2011 03:11:33

0
Fatal Frame gerçekten şahaser bir seridir. Hikayesi, grafikleri, müzikleri gerçekten süperdi. Fartal Frame 3 ü hala unutamadım.

tatbkath

26.6.2011 02:34:20

0
Sevgili editör;Sanırsam sözcüğünü kullanma çünkü insan sandığını sanamaz.Yani "sanırım" demen yeterli olacaktır. Ha Fatal Frame'e gelirsek ruhları yakalayan kamera obscura bugünkü fotoğraf makinesinin atasıdır ve gerçektir.Yani işe yaramış mı bilmiyorum ama böyle bir icad var. Ps2'de Fatal Frame oynamıştım korku dozajı ve bulmacaları iyiydi.Güzel grafikler ve aynı oynanış sistemiyle ps3'e de gelirse yeni oyuncularda bu güzel oyunu tanımış olurlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız