Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PES UEFA Şampiyonlar Festivali Başlıyor


     PlayStation işbirliğiyle KONAMI tarafından düzenlenen turnuvaya katılacak PES 2013 oyuncuları, 25 Mayıs Cumartesi günü Wembley Stadyumunda oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi Finalini canlı seyretme şansını yakalayabilecekler

     Turnuva 18 yaş üstü tüm PES 2013 PS3 oyuncularına açık ve katılmak da son derece basit – yapmanız gereken tek şey www.peschampionsfestival.com adresine girmek ve ülkeniz, PSN ID’niz ve irtibat bilgileriniz ile kayıt olmak. Bu işlemin ardından kayıtlı oyuncuların turnuva süresince diğerlerine karşı oynayacağı tüm maçlar lig sıralamasındaki yerlerine etki edecek.

     UEFA Şampiyonlar Ligi maç haftasında Pazartesi gecesi 00:01’de başlayıp Pazar gecesi 23:59’da sona erecek şekilde altı ayrı turnuva düzenleyeceğiz. Katılımcı ülkeler için hazırlanan ayrı lig sıralamalarında en üst sırada yer alan oyuncular, bölgeleri için online finale katılma hakkı kazanacaklar. Ayrıca altı turnuvadan en iyi iki ikinci de yerel online finaller için gereken sekiz oyuncuyu tamamlamak üzere bir üst tura çıkmaya hak kazanacaklar. Yerel şampiyonlar bundan sonra Avrupa kulüp futbolunun zirvesi olan UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarışmak üzere Londra’ya gidecekler.

     Oyuncular altı turnuvaya da katılabilecek, her seferinde kayıt yaptırmak zorunda olmayacaklar – yapmanız gereken tek şey online oynamak ve kazanmak, böylece www.peschampionsfestival.com adresinde istediğiniz zaman kontrol edebileceğiniz sıralamalarda kendinize yer bulmuş olacaksınız. Ancak her bir katılımcı yerel finaller için tek bir yeri garantileyebilecek.

     Altı turnuvanın tarihleri şu şekilde:

4 Mart Pazartesi’den 10 Mart Pazar’a
11 Mart Pazartesi’den 17 Mart Pazar’a
1 Nisan Pazartesi’den 7 Nisan Pazar’a
8 Nisan Pazartesi’den 14 Nisan Pazar’a
22 Nisan Pazartesi’den 28 Nisan Pazar’a
29 Nisan Pazartesi’den 5 Mayıs Pazar’a
 
     Her ülke için online finaller 8 Mayıs Çarşamba akşamı yapılacak.

     Online finalleri kazananlar 25 Mayıs Cumartesi günü Wembley Stadyumunda oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi Finalinden bir gün önce, 25 Mayıs Cuma günü Londra’ya uçacaklar.

     PES UEFA Şampiyonlar Festivali Turnuvasını kazanan oyuncuya PlayStation tarafından UEFA Şampiyonlar Ligi Finaline iki bilet hediye edilecek; Konami Digital Entertainment ve PlayStation tarafından diğer oyunculara da cömert hediyeler sunulacak.

     Oyun hakkında daha fazla bilgiyi www.konami-pes2013.com adresinden alabilirsiniz. Turnuva yalnızca 18 yaş ve üstü PS3 oyuncularına açıktır. Katılım koşullarının tam listesi için lütfen www.peschampionsfestival.com adresini ziyaret edin veya support@konamisupport.co.uk adresiyle irtibat kurun.
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Konami Pes 2013 PC Xbox 360 Playstation 3 spor futbol Playstation 2 PSP Wii DS
Oyun Çeviri Ekibinden AC IV: Black Flag Videosu WoW: The Thunder King Güncellemesi Yayında
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Lord Melkor

6.3.2013 23:50:58

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Asıl Türkiyede FIFA oynayan var mı?Çıkın sokağa gençlere sorun bi bakayım.FIFA oynuyor musunuz diye bi sorun FIFA türkiyede pek sevilmiyor Çünkü Türkiyeyle ilgili hiçbi içerik yok.PES serisinde ise TR yama var ve modlarla türkiye 2. hatta 3. ligini bile ekleyip favori takımınızla şampiyonlar ligini yaşamak ve became of legend heycanı yaşamak paha biçilemez bi duygudur.
Pes oyuncularına 2-3 kere fifa oynatın bakalım bir daha yüzüne bakcaklar mı pesin. Bende eskiden pes oynardım 2013 de artık yeter dedim ve bir kere fifa oynadım artık vazgeçilmezim oldu.Tüm çevremede fifa oynattım artık onlarda fifa oynuyor :) Hepsinde acaba bu hafta kadrolar nasıl olcak heycanı dorukta her hafta farklı bir heycan :))

Ciddiyetsiz

6.3.2013 20:57:24

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Asıl Türkiyede FIFA oynayan var mı?Çıkın sokağa gençlere sorun bi bakayım.FIFA oynuyor musunuz diye bi sorun FIFA türkiyede pek sevilmiyor Çünkü Türkiyeyle ilgili hiçbi içerik yok.PES serisinde ise TR yama var ve modlarla türkiye 2. hatta 3. ligini bile ekleyip favori takımınızla şampiyonlar ligini yaşamak ve became of legend heycanı yaşamak paha biçilemez bi duygudur.
yığayım mı sana modları? karşılaştırdığın nokta bu mu? gören de pes türkiyeye çok destek veriyor sanar. menü türkçe ve 3 türk takım var? fifa daha 1 kere ligi eklemedi bunun nedeni de fifa değil federasyonun aldığı karar. became of legend'miş.. peh. ultimate team yanında lafı okunmaz.ve haftalık oyuncuların gerçek hayattaki performansına göre gelen güncellemeleri söylemeye gerek yok. ben de arkadaşlarımla sıkıldıkça pes oynuyorum. ama fifa yanında atari oyunu gibi kalıyor. defansan boşluğu yakala arapas ver kaleci zaten yok gibi bişey. gol... al sana pes.

BSC Misafiri

6.3.2013 20:53:59

0
Arkadaslar pes 13 un yeni guncellemesi nezaman yayinlancak gs de drogba olan falan

BSC Misafiri

6.3.2013 20:43:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: faydasizfasulye pes oynayan var mı ki
TÜRKİYE de çoğu kişi pes oynuyor kardeşim malesef en azından benim çevremde :((

BSC Misafiri

6.3.2013 20:43:01

0
Asıl Türkiyede FIFA oynayan var mı?Çıkın sokağa gençlere sorun bi bakayım.FIFA oynuyor musunuz diye bi sorun FIFA türkiyede pek sevilmiyor Çünkü Türkiyeyle ilgili hiçbi içerik yok.PES serisinde ise TR yama var ve modlarla türkiye 2. hatta 3. ligini bile ekleyip favori takımınızla şampiyonlar ligini yaşamak ve became of legend heycanı yaşamak paha biçilemez bi duygudur.

bluelabel

6.3.2013 16:31:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: faydasizfasulye pes oynayan var mı ki
Tabii ki yok, turnuvayı FIFA oyuncuları ile yapacaklar

Lord Melkor

6.3.2013 16:02:32

+2
pes oynayan var mı ki
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pro Evolution Soccer 2013 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
66 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız