Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PES 3DS'in İlk Tanıtım Videosu Yayınlandı

Videonun giriş kısmı muhtemelen 3D özelliği için tasarlanmış.

     Popüler futbol serisi pro Evolution Soccer, hemen hemen tüm platformlarda bu popüleritesini korumaya devam ediyor. Konami firmasının Nintendo'nun yeni el konsolu için geliştirdiği PES 3DS'te bu duruma en iyi örneklerden bir tanesi. Konami bugün PES 3DS'in ilk tanıtım videosunu yayınladı.
 
     19 Ocak'ta Amsterdam'da düzenlenecek olan ve muhtemelen Avrupa çıkışı ve fiyatı belli olacak 3DS'in bu lansmanı yaklaştıkça oyunlar hakkında da yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. 3DS'teki performansı merak edilen PES 3DS'in de ilk videosunda oyunun oynanış görüntülerine yer verildiğini görüyoruz.
 
     Serinin resmi yüzü Messi'nin açılışını yaptığı bu videonun ilerleyen dakikalarında Pro kameradan oynanış kısımlarına yer verilmiş. 3D özelliğini doğal olarak farkedemememize rağmen grafiklerin oldukça iyi olduğunu söyleyebiliriz. Oyunun bu ilk tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PES 3DS Pro evolution soccer Konam 3D Nintendo spor
Razer'den Xbox 360'a Kontroller Mad Catz'ten Nintendo 3DS'e Özel Çanta

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pro Evolution Soccer 3DS
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız