Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PES 2012: Futbolcu Kontrolünde Son Nokta

KONAMI’nin yenilikçi Takım Arkadaşı Kontrolü sistemi, oyuncuların aynı anda iki futbolcuyu birden yönetebilmelerini sağlıyor

    Konami Digital Entertainment GmbH, PES 2012’nin oyunculara başka hiçbir futbol oyununda görülmemiş kontrol imkanları sağlayan yeni özelliklerini duyurdu. Yeni Takım Arkadaşı Kontrolü sistemi oyuncuların topla hareket eden futbolcunun yanı sıra ikinci bir futbolcuyu da kontrol etme imkanı vererek, seriyi müthiş biçimde geliştiriyor.

     KONAMI, daha önce oyuncuların ölü top durumlarında veya savunma sırasında istedikleri futbolcuyu seçip kontrol edebilmelerini sağlayan yeni Topsuz Kontrol sistemini duyurmuştu. Ama Takım Arkadaşı Kontrolü sistemi PES 2012 oyuncularına her alanda tam özgürlük sağlayacak. Takım Arkadaşı Kontrolü sisteminde oyuncuların yapması gereken sağ analog kolu kontrol etmek istedikleri oyuncunun yönüne doğru itmek. Yardımlı modda oyuncular R3 düğmesine basarak ikinci futbolcuyu aktif hale getirebilecek, böylece etkili koşu manevralarıyla oyun üzerinde daha geniş kontrol sahibi olacaklar. Manual modda ise oyuncular ikinci futbolcunun hareketinde tam özgürlüğe sahip olacak, boş koşular yapabilecek, boş alanlara kaçabilecek ve topla ilerlemekte olan oyuncudan pas isteyebilecekler. R3 düğmesini bıraktığınızda o oyuncu tekrar bilgisayar kontrolüne geçecek, bu düğmeyi yapay zeka koşularını iptal etmek istediğinizde de kullanabileceksiniz. Her iki futbolcuyu da aynı anda kontrol edebileceğinizden, pasın tamamlanmasını beklemenize gerek olmayacak.

     PES 2012’ye eklenen yeni yapay zeka unsurları sayesinde saha içindeki aksiyon, gerçek futbolu en üst seviyede yansıtacak. Aktif Yapay Zeka sistemi futbolcuların hücum oyuncularının hareketlerini bir daha iyi tahlil etmelerini sağlarken, diğer yandan takımın taktiğini tehlikeye atmayacak şekilde davranmalarına neden olacak. Bire bir karşılaşmalarda savunma oyuncuları topu kazanmak için pres uygularken, hücum oyuncuları ise kendilerini marke edenlerden kurtulmak için vücut feykleri ve ayak hareketleri kullanacaklar.

     Serinin yapımcısı Shingo ‘Seabass’ Takatsuka ve Tokyo’daki ekibi ayrıca oyuna dünyanın dört bir yanındaki PES ve futbol hayranlarının tavsiyeleri doğrultusunda bir çok yenilik de eklendiğini onayladı. Örneğin PES 2012’de penaltılar tamamen değiştirildi, oyuncular arka kameradan görünen penaltı atışlarında futbolcularının konumunu, şutun gücünü ve hedefini tam olarak belirleyebilecekler. Şutlar da geliştirilen özellikler arasında, her bir futbolcunun yetenekleri topa vuruş zamanlaması, hızı ve futbolcunun topa olan konumunun bir arada hesaplanmasıyla daha gerçekçi sonuçlara yol açacak. Şut feykleri de geri dönen özellikler arasında, oyuncular hareket halindeyken kaleciyi yanıltıp boşa atlamasını sağlayabilecekler.

     Bu yeniliklerin yanı sıra şut hareketleri ve saha içindeki tepkiler de büyük ölçüde geliştirildi. Futbolcu tepkilerinin süresi ciddi ölçüde azaltıldı, özel animasyon teknikleri ile yapılan iyileştirmeler sayesinde futbolcular topun peşine daha çabuk düşebilecek, daha hızlı takip edebilecek, daha rahat koşabilecek ve savunma oyuncularıyla daha rahat karşı karşıya gelebilecekler. Oyuncuların dönüş hızları da arttırıldı, böylece hızla yapılan hareketler daha akıcı ve doğal bir görünüm kazandı. Topu kaybettiğiniz kontrolü tamamen kaybetmeyeceksiniz, oyuncular topu geri kazanmak için daha çabuk toparlanacak veya geri koşarak bıraktıkları açık alanları kapatabilecekler.
 

     Sevilen “Mücadele Antrenmanı” modunun geri dönüşü sayesinde artık tüm yeteneklerinizi geliştirebileceksiniz. PES serisinin popüler özelliklerinden biri olan Mücadele Antrenmanı oyunculara yeteneklerini geliştirmek için kullanabilecekleri bir dizi zorlu test sunuyor. Bu modda oyuncular maçtaki başarılarını arttırmak için hücum ve savunma yetenekleri üzerinde çalışabilecekler. Benzer biçimde top sürme testleri, belli hedefleri vurmanızı gerektiren ölü top mücadeleleri, zorlu şut görevleri sayesinde oyuncular bu modda harcadıkları zamanın gerçek maçlarda ne denli fark yarattığını görebilecekler.

     PES 2012’nin estetik stili de geliştirilerek yumuşak geçişli animasyonlar ve inanılmaz ayrıntı seviyesi sayesinde futbolcu hareketlerine her zamankinden daha akıcı bir görünüm kazandırıldı. Futbolcularınızın terlediğini, top isterken ve birbirlerine bağırırken boyun kaslarının gerildiğini, gözlerinin etrafındaki ve ağızlarındaki kasların duygularını yansıttığını göreceksiniz. Tüm bunlar gerçek zamanlı olarak gölge ve yansıma sunan dinamik aydınlatma sayesinde daha da gerçekçi bir boyut kazanmış durumda. Oyunun özel UEFA Şampiyonlar LigiTM ve UEFA Avrupa LigiTM lisanslarına uygun biçimde, bu maçları yöneten hakemler de resmi UEFA Şampiyonlar LigiTM forması giyecekler.

     Detaylara verilen önem, maç öncesinde de kendisini gösteriyor. Oyuncular maçtan önce ısınacaklar, futbolcular çıkış tünelinde beklerken görevliler sahayı kontrol edecekler, kamera etrafı gösterirken taç çizgisinde tur atan teknik direktörleri görebileceksiniz. Oyuncular taç atmadan önce uzanıp topu alacaklar, ikili mücadelelerdeki sertliğe ve duruma bağlı olarak farklı tepkilerle düşecekler.

     Takım Arkadaşı Kontrol sisteminin bir bir süredir üzerinde çalıştıklarının altını çizen Konami Digital Entertainment GmbH Avrupa PES Ekip Lideri Jon Murphy, “Bu özelliğin açılışını PES 2012 ile yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Oyuncuların sahada özgürce hareket edebilmelerini sağlayacak bir kontrol sistemi üzerinde uğraşıyorduk, oyunculara topla koşan futbolcunun yanı sıra ikinci bir futbolcuyu kontrol edebilme yeteneğini vererek hücum seçeneklerini oldukça geliştirmiş oluyoruz. Aktif Yapay Zeka geliştirmeleri ile birlikte düşündüğümüzde, bu yenilik sayesinde desteğe gelen oyuncular daha iyi koşular yapıp boş alanlar bulabilecekler, sanırım bugüne kadar görülmüş en gelişmiş futbol oyununu yaratma yolunda çok büyük bir adım attık” diye konuştu.

     “Bu PES için yeni bir dönemin başlangıcı,” diye ekleyen Murphy, “Önümüzdeki haftalarda popüler Ana Lig üzerinde yapılan değişiklikler hakkında bilgi verecek ve serinin yeni yüzünü tanıtacağız. PES serisi sürekli olarak ileri gidiyor, bunu aynı derecede tanınmış ve yetenekli bir kapak yıldızı ile kutlamanın zamanı geldi. Bu yeni yıldızımız yeni oyunun tüm özelliklerini bünyesinde taşıyor; son derece yetenekli, hızlı ve sahada mucizeler yaratabilen biri. Lionel Messi ile birlikte çalıştığımız üç harika yıl boyunca gösterdiği çabadan ve destekten ötürü kendisine çok teşekkür ediyoruz. Serinin gelişiminde büyük bir rol oynayan Messi’ye en iyi dileklerimizi gönderiyoruz” dedi.

     PES 2012, 2011 sonbaharında PlayStation®3, Xbox 360, Windows PC, Wii, PSP® (PlayStation®Portable) ve PlayStation®2 için piyasada olacak.
 
                                                                                                          Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PES 2012 Pro Evolution Soccer 2012 Winning Eleven Konami Spor Futbol PC PS3 Xbox 360 Wii PSP PS2
Resistance 3'ün Survivor Edition Detayları NBA 2K12, Kapak Yıldızları İle Smacı Vuruyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

29.7.2011 00:02:32

+1
İyi de bu özellik fifada var zaten.R stick yerine L sticki kacırmak istediginiz oyuncunun yönüne cevirip 'Player Run' tusuna(L1 genelde) basıosun.Fifa 2001 de ilk cıkmıstı bu özellik yanlıs hatırlamıosam.Önce q ya basar adamı kacırır sonra bidaha q ile bası atardık.Evet gercekten “Bu PES için yeni bir dönemin başlangıc' ı Murphy.

MegaTherioN

28.7.2011 16:33:50

0
bu tam da pes'in ihtiyacı olan bir özellikti, müthiş olmuş. fifa mı? yok kalsın, almayalım. bırakın ps1'i; ps1 öncesinden beri konami'yi tercih eden milyonlar var

! N I G G A !

28.7.2011 12:34:45

0
bence pesle fifayı kenara bırakıp nba 2k12 çıkınca onu oynayalım :D

acbold

26.7.2011 10:53:12

0
siz oynamaya devam edin kağıt gibi adamları, plastik top gibi açılan ortaları FIFA da... Fifa da lisans lar olmasa satışları ne olacak merak ediyorum. konsol da pes çok fazla yaygın olmasının sebebi gerçekten oyun bilgisi yüksek ve sürekli oyun ile ilgili kişilerin kullanmasıdır... Windows da da yeterli seviyede oynanabilr PES .

BSC Misafiri

24.7.2011 04:01:42

0
pesi bi become a legend olarak oynuyorum fifaya bu özellik gelse pesin adını unuturum herhalde

BSC Misafiri

23.7.2011 15:13:05

0
Bu yazıyı okuduktan sonra aklıma şunlar geldi. Pes 2010 Yenilikler: http://teknoyazar.wordpress.com/2009/04/08/pes-2010-icin-konamiden-ilk-bilgiler/ Pes 2011 Yenilikler: http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-PES_2011__Futbol_Evrim_Geciriyor-6174.htm Dejavu oldum sanki... (Hiç boşuna sataşmayın, belgelerle konuşuyorum.)

Prоwler

23.7.2011 14:31:19

0
Yiyorsa Fifa'da ki gibi R3'e basmadan 2. oyuncu çağırma gibi yapsınlar veya yapmasınlar hiç oynayamazsınız bug'dan.Pesçilere tek lafım gidin adam gibi oyun oynayın.

AbbSS63

23.7.2011 13:25:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: poseidon1907fb Tutmayacaak,demedi demeyin,zavallı PES' cılar pişman olcak yine

poseidon1907fb

23.7.2011 02:18:08

0
Tutmayacaak,demedi demeyin,zavallı PES' cılar pişman olcak yine

rithone

23.7.2011 01:35:21

0
pes hayatta akıllanmayacak.oyunun şimdi tam içine edecekler öbürki sene bu özelliği kaldıracaklar iddasınada varım.bu gidişle this is football bile pesi geçecek,pes iflas edecek bizde pesin ağzına tükürecez

necip_uysal

22.7.2011 20:54:18

-1
pes 2011 çok güzeldi.sadece top balon gibiyli.her zaman pes serisi fifadan fersah fersah önde(pc)

AbbSS63

22.7.2011 13:18:27

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri @erenn_34 Abi animasyon gitti, yapay zeka gitti, top fiziği de malum... Eeee ne kaldı başka? Bu kadar mı kötü durumda bu Pesçiler arkadaş. Cidden acınacak duruma gelmiş insanlar. Yazık...
Bak şimdi acınınacak haldeler yazık falan dersen olmaz saygısızlık yaparsın artı oyun senin abarttığın şekilde eksileri yok pes6 konusunda gerçekten o hazzı veren bir oyun daha gelmedi pes 2011 ile bu umutlarımız arttı gerçi ama o oyunu oynarken ağzımızdan sular akardı pc de gol attıkmı yerimizden zıplardık öyle bi ruhu vardı pes 6 nın orası tamam itirazım yok ama şuda var animasyon diyosun pes 6 da animasyonmu vardı ? top fiziği diyosun fifada sadece topa benzeyen bişey var fiziği falan yok pesin en kötü oyununun bile top fiziği fifayı ezer geçer pes 2012 geliyo şimdi bu oyun gerçekten olmuş emin ol videolardan pes 6 yı acayip anımsattı bana. bana göre bu oyunu herkez sevicek fifa fanları bile boş vakitlerinde oynarlar bu oyunu demolar bi gelsin daha ayrıntılı görücez tartışıcaz.

BSC Misafiri

22.7.2011 11:36:11

0
Yok arkadaş nerde Pes 5-Pes 6 nerde Next-Gen Pes.Onların çeyreği kadar zevk vermiyor.Efsane oyunlara en çok yaklaşan oyun zevk olarak Fifa 11 di.Şimdi yıllarca pes oynamış biri olarak Pes'i değil Fifa'yı bekliyorum.Pes öldü benim için şu anda.Hala Pes 5 ve 6 oynuyorum.Next Gen öldü...

BSC Misafiri

22.7.2011 02:15:31

+2
@erenn_34 Abi animasyon gitti, yapay zeka gitti, top fiziği de malum... Eeee ne kaldı başka? Bu kadar mı kötü durumda bu Pesçiler arkadaş. Cidden acınacak duruma gelmiş insanlar. Yazık...

AbbSS63

22.7.2011 01:19:55

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri allah askina su pesciler bsc nin pes11 icin yaptigi video incelemye bakabilir mi? erdinc abi de mi fanboy?
Erdinç bey incelemede oyunun animasyonundan yapay zekasından bahsediyo forumda kime sorsan zaten herkez eskiden iss ci winningci ama bence gerçekten bu oyunu ilk serisinden itibaren oynayan arkadaşlar animasyona yapay zekaya bakmaz her şartta bu oyunu oynarlar kendini aşırı bozmadığı sürece oyun.

BSC Misafiri

22.7.2011 01:06:50

+1
allah askina su pesciler bsc nin pes11 icin yaptigi video incelemye bakabilir mi? erdinc abi de mi fanboy?

BSC Misafiri

22.7.2011 00:09:40

-2
FIFA fanboylarına sesleniyorum. Her PES ile ilgili haberlerde videolarda yorumlara dolusmayın. Ben PS3 sahibiyim. Hem FIFA oynarım hem PES. Burada PES'e "Oyuncular robot gibi. Top kontrolu sıfır. Kaleciler colde su arar gibi bakınıyor." tarzı yorumlar gordum. Haklısınız, eger PES'i Beginner'da oynarsanız bu sonucları almanız gayet normaldir. Tamam FIFA grafik acısından PES'e gore acık ara farkla onde. Ama soyle bir durum var. Bi oyunda bakılması gereken asıl sey grafik degildir, hele ki bu oyun bir spor oyunuysa. Grafik onemli degildir demedim tabiki cok onemli ama oynanıs acısından ben PES'i ileride gordum. Uzun sure PES oynayıp FIFA'ya gecis yaparsanız top size balon gibi gelir. Oyuncular jet gibi yururler. Dogru durust pas bile atamazsınız. Uzun sure FIFA oynayıp PES'e gecis yaparsanız aynı seyler PES icinde gecerli olur. Ben iki oyunuda begeniyorum ama kim ne derse desin ben abilerimle arkadaslarımla oynarken kesinlikle PES'den daha cok zevk alıyorum.

Guest-80E0AD28F

21.7.2011 23:40:33

0
BSC Misafiri 21.07.2011 22:43:59 Hiçbir futbol oyunu deil hirbirşey mükemmel olamaz.

BSC Misafiri

21.7.2011 22:43:59

0
Bunların dışında PES ve FİFA daha iyi yorumları neye göre kime göre iyi:Kendi adıma konuşucak olursam.Ben PES i oynarken daha çok ZEVK alıyorum.Fakat KEŞKE FİFA'nın hareket geçişlerindeki başarısı ve animasyon çeşitleri PESte de olsa , KEŞKE lisans hakları PESte de olsa yamalarla uğraşmasak , KEŞKE kaleciler daha başarılı olsa.Tam tersi FİFA'nın eksikleri olarak KEŞKE sahadaha büyük olsa , KEŞKE freestyle çalımlarla 4-5 kişi çalımlanmasa , KEŞKE topu daha özgürce ve istediğm gibi dolaştırabilsem. Lafın kısası malesef hiç bir futbol oyunu mükemmel olamaz.Oynun alıcak insaların zevk ve renklerine hitap ederek beğeni kazanırlar.Ben bir PES sever olarak PES'in bana daha çok hitap ettiğini düşünüyorum ve bu oyun bana daha güzel ve kaliteli geliyor.Eğer bir başkasına FİFA zevk verip ona hitap ediyorsa ben gidipte ona FİFA kötü oyun alınmaz para verilmez , rezalet gibi şeyleri söylemem saçma olur. Çok klasik bi cümleylede yorumumu bitireyim.... " Renkler ve zevkler tartışılma

BSC Misafiri

21.7.2011 22:17:57

0
Ben yılı aşkın süredir BSC takipçisiyim.PES ve FİFA'nın haber başlıklarını açtığımda şu iki şey net şekilde dikkatimi çekiyor. 1-) Ne zaman PES ile ilgili bi haber açıklansa altına PES takipçilerinden önce FİFA severlerin FİFA 'nın çok daha iyi olduğu , PES'in berbat olduğu ya da kutu adamlar , komik goller vs vs yorumlar yapılıyor akabinde PES severler savunmaya geçiyor ve sayfa sayfa yorumlar çıkıyor ortaya. 2-) FİFA ile ilgili haber başlığı açıldığında ben altında ilk FİFA severlerin kendi yorumlarını ardından PES'i kötülemelerini görüyorum.Hiç ilk sayfanın PES çok daha iyi , FİFA berbat böyle oyun mu olur önce şunu düzeltsinler gibi yorumlarla dolduğunu görmedim.Şimd diyebilirsiniz FİFAda böyle hatalar yok ki...!!! Doğrudur fakat beni bir başkasını ya da diğer bir kişiyi rahatsız eden hatalar olabilir. Bunların dışında PES ve FİFA daha iyi yorumları neye göre kime göre iyi:Kendi adıma konuşucak olursam.Ben PES i oynarken daha çok ZEVK alıyorum.Fakat KEŞKE FİFA'nın h

Sir Maximus is BACK

21.7.2011 22:04:47

0
bööööhhhööööömmal gibi bi özellik.hiç yarışamaz fifa ile.

.:SyLaR:.

21.7.2011 21:44:43

0
quote:

Orijinalden alıntı: onur3392 pes her zamanki gibi super fifa severler azalır heralde pesdeki oyucu suratları bir tane fifadaki adamda bulamazsınız be görüntü pesde hd fifaya bak bide siz fifa oynamaya alışmışsınız pes oynamaya başlasanız farkı çok rahat anlarsınız
Hahahh tabi tabi pes ultra HD fifa old gen evet anlıyorum derdini sen böyle devam et.

BSC Misafiri

21.7.2011 21:19:34

0
Wii deki Pes bundan daha güzel eğer Pes5 ve Pes 6 gibi Pes in Pes olduğu oyunları seviyorsanız.Wii deki o oyunların devamı ve güncel kadro ve daha iyi grafiklerle.

onur3392

21.7.2011 21:12:21

-2
pes her zamanki gibi super fifa severler azalır heralde pesdeki oyucu suratları bir tane fifadaki adamda bulamazsınız be görüntü pesde hd fifaya bak bide siz fifa oynamaya alışmışsınız pes oynamaya başlasanız farkı çok rahat anlarsınız

AbbSS63

21.7.2011 20:19:15

0
Dinime küfreden müslüman olsa PES deki oyuncular robot diyosunuz oynadığınız oyunun çubuk kraker görünümlü adamları buz pisti sahaları sulu boya renkleri olduğunun farkında değilsiniz sanırım PES 2012 eksikleri olabilir fifa kadar olmasada ama neden bu kadar acımasızlık yapılıyo bu seriye anlamış değilim.

No-One

21.7.2011 20:06:59

0
Gameplay videolarıyla kendilerini beğendiremediler şimdi de yığınla yazı yayınlamışlar.

BSC Misafiri

21.7.2011 19:40:36

0
boş şeyler siz bi kere güven kaybettiniz

gökhangüney

21.7.2011 19:36:40

0
bütün oyunları kıyaslayıp sonrada vay efendim bu naparsa yapsın satmaz diğerini asla geçemez sanki rakip firmalarda çalışan kişiler gibisiniz hep yıkıcı eleştiriler...savunun diyende yok sadece yapılana yorum yapılsa klavye savaşlarıda olmcak....Oyunun kusurları üstünde durulmuş inş geliştirilir bizde daha sağlam bi pes oynarız

nobodyx

21.7.2011 19:16:53

0
oyun geçmiş serilerde çok saçmalamış olabilir ama her oyuna çıkmadan önce şans vermeliyiz bende bir Fifa severim ama pesede şans vermek gerekir hemen karamsarlığa düşerseniz oyun da o çıktığında o kadar kötü gözükür size.

BSC Misafiri

21.7.2011 19:13:42

0
Bu mudur yani Pes'in futbolunu üst seviyelere taşıyacak yenilikler? Yok yapay zeka, yok ikinci adam. Tek kusur bunlar sanki. Ama suç adamlarda değil, tüm bunlara rağmen Pesi oynamaya devam edip, ölümüne savunanlarda.

hamitkursun

21.7.2011 18:59:25

+1
quote:

alıntı: Orijinalden alıntı: .:SyLaR:. Robocop gibi adamlarla 2 degil 11 kisiyide aynı anda kontrol etsek yine alınmaz bu oyun. Aynen öyle isterse 11 kişiyide yönetelim ben bu oyunu almam kardeş..İlk önce şu robot gibi adamları düzeltsinler..Elimde olsa konamini stüdyosunu bombalatırdım nefret ediyorum onlardan...
Bende sırf bu kütük animasyonlar sebebiyle oynayamıyorum bu oyunu,5 dk sonra hemen çıkıyorum.Yeter artık değiştirsinler şunu.

Y@KI$IKLI

21.7.2011 18:55:34

+1
quote:

Orijinalden alıntı: .:SyLaR:. Robocop gibi adamlarla 2 degil 11 kisiyide aynı anda kontrol etsek yine alınmaz bu oyun.
Aynen öyle isterse 11 kişiyide yönetelim ben bu oyunu almam kardeş..İlk önce şu robot gibi adamları düzeltsinler..Elimde olsa konamini stüdyosunu bombalatırdım nefret ediyorum onlardan...

Einstein

21.7.2011 18:39:03

+3
Güzel ama alışması çok zor bir yenilik.

remiles01

21.7.2011 18:38:10

0
ilginç bir yenilik.videoda koysalardı iyi olurdu.

costance

21.7.2011 18:37:23

+3
Bu özellik hatrına demoyu indirip 5dk oynayabilirim.

BSC Misafiri

21.7.2011 18:37:09

+2
küçük küçük özellikler ilk önce grafik motorunuzu yenileyin !!!

.:SyLaR:.

21.7.2011 18:36:47

+1
Robocop gibi adamlarla 2 degil 11 kisiyide aynı anda kontrol etsek yine alınmaz bu oyun.

tolgay007

21.7.2011 18:36:43

+2
hıhı öyle.. :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pro Evolution Soccer 2012 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
59 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız