Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PC Gaming Show ve Future Games Show Etkinlikleri 13 Haziran'a Ertelendi

 
6 Haziran'da düzenlenmesi planlanan PC Gaming Show ve Future Games Show etkinlikleri 13 Haziran'a ertelendi.
 
Etkinliklerin organizatörleri PC Gamer ve Gamesradar şu anda oyunlardan daha önemli seslerin duyulma zamanı olduğunu belirtti. 
 
Saatler açıklanmadı. Eğer önceki programla aynı kalacaksa PC Gaming Show 22:00'da ve Future Games Show 14 Haziran 00:30'da başlayacak.
 
PC Gaming Show etkinliği PC oyunculuğunun en büyük ve en ilginç geliştiricilerinden yeni oyunlar, oynanış görüntüleri ve duyurulara ev sahipliği yapacak.

Future Games Show etkinliği Curve Digital, Deep Silver, Devolver Digital, Hi-Rez Studios, Merge Games, Raw Fury, Red Thread Games, Square Enix, Team17, TeamKill Media, tinyBuild ve Walkabout Games gibi firmalardan duyurular, tanıtımlar, fragmanlar ve röportajlar içerecek. AAA ve bağımsız olmak üzere toplamda 30'dan fazla oyun gösterilecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Fortnite'ın Üçüncü Sezonu 17 Haziran'a Ertelendi Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu

akilsizadam

4.6.2020 06:16:02

0
Ne diyorduk, bi sn. Heh. Bunlar da ertelemeye yer arıyor yaaağğğ. Yetiştiremediler ne bulsalar bahane ediyorlar işte. eğvlueğvlueğv
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız