Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu

 
2012'de çıkan aksiyon rol yapma oyunu Kingdoms of Amalur: Reckoning'in remastered versiyonu geliyor.
 
Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Kaiko, Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning'i PlayStation 4, Xbox One ve PC için duyurdu. 18 Ağustos'ta $39.99 fiyattan çıkışını gerçekleştirecek.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Sevilen rol yapma oyunu geri dönüyor! Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning çok satan romanların yazarı R.A. Salvatore, Spawn'un yaratıcısı Todd McFarlane ve Elder Scrolls IV: Oblivion'ın baş tasarımcısı Ken Rolston'ın imzasını taşıyor. Büyüleyici grafikler ve geliştirilmiş oyun deneyimiyle güncellenen Re-Reckoning, engin bir oyun dünyası içinde heyecanlı ve özelleştirilebilir rol yapma oyunu savaşları sunuyor.

Amalur'un, hayat dolu şehir Rathir'den Dalentarth'ın uçsuz bucaksız topraklarına ve Brigand Hall Caverns'ın amansız zindanlarına kadar uzanan sırlarını keşfedin. Şiddetli bir savaşın parçaladığı bir dünyayı kurtarın ve ölümün pençelerinden geri dönen ilk savaşçı olarak ölümsüzlüğün anahtarlarını elinizde tutun.

- Sayısız beceri, özellik, silah ve zırh parçası kombinasyonları arasından seçim yaparak en şiddetli dövüşler için ideal karakteri oluşturun.
- Çığır açan Destiny sistemi, oynama tarzınıza göre karakter sınıfınızı sürekli olarak geliştirmenize olanak tanıyor.
- Büyük dövüş sahnelerinde düşman akınlarıyla yüzleşirken büyü ve yakın dövüş saldırılarını ustaca harmanlayın, acımasız Fateshift son darbeleriyle düşmanlarınızı ortadan kaldırın.
- Teeth of Naros'tan Legend of Dead Kel ve daha fazlasına kadar, orijinal sürümün tüm indirilebilir ek içerikleriyle Amalur deneyiminizi genişletin.
- Yüzlerce saatlik bir oyun deneyimi sizi bekliyor! Capcanlı şehir Rathir'den Dalentarth'ın engin topraklarına ve Brigand Hall Caverns'ın zindanlarına kadar yolculuk ederek Amalur'un sırlarını keşfedin!
- New York Times'ın çok satanlar listesine giren romanların yazarı R.A. Salvatore'un yarattığı 10.000 yıllık tarihi olan bu evrenin derinliklerini keşfedin.
- Şiddetli bir savaşın parçaladığı bir dünyayı kurtarın ve ölümün pençelerinden geri dönen ilk savaşçı olarak ölümsüzlüğün anahtarlarını elinizde tutun.
- Tek kişilik bir oyunun hak ettiği içerikten çok daha fazlasına sahip olmasıyla övülen engin bir oyun dünyasını keşfedin.
- Siyasi entrikalar, ihtiras, şeytani büyüler, hatta mizah dolu ve her biri esas amacınız için önemli olan sayısız yan görevin keyfini çıkarın.
- Grafik kalitesi geliştirilmiş bir oyun deneyimi.

 
Ekran görüntüleri:
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning THQ Nordic Kaiko aksiyon rol yapma oyunu
PC Gaming Show ve Future Games Show Etkinlikleri 13 Haziran'a Ertelendi Disney, Sosyal Adalet İçin Kurulan Kuruluşlara 5 Milyon Dolar Bağışladığını Açıkladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.6.2020 16:03:01

0
Güzel oyundu ama remastered diyerek bir HD kaplama atıp çıkaracaklarsa, hiç çıkarmasınlar daha iyi. THQ Nordic kendini remasterlara verdi gidiyor.

BSC Misafiri

4.6.2020 15:28:42

0
Zaten zamanına göre çok çok üst düzey grafikleri vardı.Remastered olması gerekenler listesinde ilk 10 içinde yer alır bu oyun,iyi olmuş.

BSC Misafiri

4.6.2020 15:28:04

0
İçimde kalmış oyunlardan birisiydi, iyi oldu. Umarım Türkçe gelir.

BSC Misafiri

4.6.2020 15:27:55

+1
Aynen Remastered değil de Remake olursa şansı olur.

lamuarte

4.6.2020 10:44:24

0
Bu oyunu ben bir türlü sevemedim. Eski bir oyun olduğunu bilerek oynamama rağmen grafikleri rahatsız etti. Grafikten çok kamera açısı demek daha doğru olur. Bundan sonra mesafe katetmek çok zaman alıyordu. Dövüş mekanikleri çok sıkıcı geldi. Normalde oyun dövüş mekaniğiyle ön plana çıkıyor ama beni bir türlü saramadı. Oyun ağır rpg öğeleri içeriyor ve türkçe değil. Çok fazla metin var. Anlamak için uğraşırken aşırı yoruldum ve bir yerden sonra hikayeyi umursamaya başladım. Oyunun sadece bana git yap dediği şeyleri takip ediyordum. Neyin ana görev olup olmadığını bile bilmiyordum artık. Bunların dışında en ufak bir hırsızlığımda gardiyanlar bir güzel öttürdü. Yanılmıyorsam o npc ile ilişkim bozuldu. Bu eksiden ziyade artı tabi. Ama beni rahatsız etmişti o sırada. Oyunun 100 saat kadar bir oynanışı olduğu da söyleniyor. Özetle grafikleri düzeltilirse ve türkçe olursa gideri olabilir. Bunlar olana kadar da bulaşılacak bir oyun değildi. Remastered'ı yapıldığın umarım bunlara dikkat ederler.

Geldimmigordun

4.6.2020 08:26:13

+1
Bunu ancak remake kurtarır
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız