Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PC Game Pass Abonelikleri Yılda Yüzde 159 Oranında Artış Gösterdi

 
 
Microsoft CEO'su Satya Nadella, 30 Eylül 2022'de sona eren 2023 mali yılının ilk çeyreği için yatırımcılarla yaptığı kazanç görüşmesinde, PC Game Pass abonelerinin yıllık bazda yüzde 159 oranda arttığını açıkladı.
 
Nadella, 20 milyondan fazla kişinin Xbox Cloud Gaming kullandığını ve Xbox Series S alıcılarının neredeyse yarısının Xbox ekosisteminde yeni kullanıcı olduğunu ekledi. Nadella: "Konsolun gücünden yararlanan tüm oyunlarda artış gördük. PC Game Pass abonelikleri ise yıldan yıla yüzde 159 oranında artış gösterdi."
 
Nadella ek olarak bulut hizmeti hakkında konuştu ve şunları söyledi: "Bulut oyunlarının oynanma ve görüntülenme şeklini değiştiriyoruz. Bugüne kadar 20 milyondan fazla kişi bu hizmeti kullandı."
 
Microsoft, Xbox Game Pass abonelerinin sayısının artmaya devam etmesini bekliyor. Bununla beraber, Xbox donanım satışlarının beklentisi konusunda herhangi bir bilgi tahmin yapılmadı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz yazılım microsoft uygulama
Amazon, Fallout Dizisinin İlk Görüntüsünü Yayınladı Xbox Oyun Gelirleri Eylül Çeyreğinde Artış Gösterdi: Game Pass Büyümeye Devam Ediyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Microsoft
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız