Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PAX'ta Mass Effect 3 İçin Duyuru mu Var?


     Bu hafta düzenlenmesi beklenen PAX fuarı, her zaman olduğu gibi yeni duyurulara da ev sahipliği yapacak. Peki bu duyurular arasında büyük tartışmalara yol açan Mass Effect 3 için şeyler de var mı?
 
     BioWare forumlarına konu açan CaptainDope isimli kullanıcı, Lance Henriksen ile İsveç'te yapılan bir toplantıda karşılaşmış. Henriksen ile konuşan CaptainDope, bu haftaki fuarda Mass Effect 3'ten "büyük ve mükemmel" bir duyuru alacağımızı öğrenmiş.
 
     Küçük çaplı bir konuşmada Henriksen, Mass Effect 3'ün sonuyla ilgili bazı şeylerin olacağını fakat tam olarak söyleme yetkisinin olmadığını da eklemiş. Eh, bu bilgiler sonrasında DLC seslerini duyar gibi olduk...

Bu haberin bağlantısı
URL
Mass Effect Mass Effect 2 Mass Effect 3 Action RPG Bioware EA Games Xbox360 PC
Bioware'ın Projesine Kısa ve Etkileyici Bir Video Orcs Must Die! 2, PC'ye Özel Olarak Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

fucker-fukara

3.4.2012 02:16:57

0
http://www.gamefront.com/rumor-mass-effect-3-dlc-the-truth-due-in-april/ burda zaten böle bır haber var

yaselvuz

2.4.2012 22:21:06

-1
Mass Effect 3'de ise ya 100 $ verip CE alacaksınız yada 10 $ verip from ashes dlc'sini alacaksınız.Benim seriye bir lafım yok zaten takip ediyorsanız EA'in müşterileri tarafından en çok şikayet edilen firmaların içinde olduğunu bilirdiniz.

yaselvuz

2.4.2012 22:16:59

0
Mass effect 2'ye 23 dlc çıkmadı 15 tane çıktı kalanları preorder bonus itemleri

sniper23

2.4.2012 19:45:54

0
Ayrıca insanlar Dlcleri niye bu kadar dert ediyor ki? Ben sadece orjinal alıyorum dlcleri korsan indirip oynuyorum sorun olmuyor

sniper23

2.4.2012 17:04:30

-1
quote:

Orijinalden alıntı: yaselvuz EA'ın işi bunlar hep bakınız: Mass Effect 1 microsoft tarafından yayınlandı 2 dlc çıkarıldı Mass Effect 2 EA tarafından yayınlandı 15 dlc çıkarıldı. Mass Effect 3 EA tarafından yayınlandı daha ilk günden dlc çıkarıldı Ve böylece EA firmasının ne kadar dolandırıcı ve paragöz olduğunu anlatan kısa bir sunum yapmış oldum okuyan arkadaşlara teşkkürler.
Mass Effect 2'ye 23 tane DLC çıktı Mass Effect 3 ilk gün Dlc si zaten Koleksiyon Versiyonunda vardı

yaselvuz

2.4.2012 16:46:41

-2
EA'ın işi bunlar hep bakınız: Mass Effect 1 microsoft tarafından yayınlandı 2 dlc çıkarıldı Mass Effect 2 EA tarafından yayınlandı 15 dlc çıkarıldı. Mass Effect 3 EA tarafından yayınlandı daha ilk günden dlc çıkarıldı Ve böylece EA firmasının ne kadar dolandırıcı ve paragöz olduğunu anlatan kısa bir sunum yapmış oldum okuyan arkadaşlara teşkkürler.

gam3hunter

2.4.2012 16:38:29

0
böyle düşünen tek değilmişim :) arkadaşlar bende böyle düşünmüştüm ilk bu şikayetler ortaya çıktığında para için her türlü şeyi yapacağına inanıyorum oyun firmalarının yoksa bir firma ağır toplarından olan bir oyunun en önemli yeri olan sonu konusunda eleştiri alacak ve hayhay başka son yapalım diyecek ?! aslında hertürlü firmanın hayrına artık beğenilmeyen yerleri dlc olarak oyunculara sunarlar :)

ErayzZzzz

2.4.2012 16:30:03

0
Bunlar tamamen satış stratejisi."vergosa" nickli arkadaşımızında dediği gibi bence bilerek sonunu kötü yaptılar ki oyuncular kendi istekleriyle çıkacak dlcyi alsınlar.Bu şekilde dayatmadan dlcyi satabilecekler.

vergosa

2.4.2012 16:16:31

0
oyunu daha bıtırmedım ama herkes sonu kotu dedı dıye yazıyorum bence bıoware bilerek mass effectın sonunu kotu yaptı neden dlc cıkarıp satmak ıcın daha ılk gunden dlc satan fırmadan daha ne beklersın paragoz fırma bu kadar mıllet dolandırılmaz kı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mass Effect 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
76 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız