Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Özgür "Woxic" Eker, Cloud9 Takımına Transfer Oldu!

 
     Kuzey Amerika elektronik spor organizasyonu Cloud9, Türk AWP oyuncusu Özgür "Woxic" Eker'i Counter Strike: Global Offensive takımına transfer ettiğini duyurdu.
 
     Geçtiğimiz ay mousesports takımında kadro dışı bırakılan Woxic, Cloud9 takımıyla anlaştı. Yapılan anlaşmanın detayları Cloud9 sosyal medya sayfaları üzerinden açıklandı. 22 yaşındaki Türk AWP oyuncusunun, Cloud9 takımıyla 1,365,000 Dolar'a 3 yıllık sözleşme imzaladığı bildirildi.
 
     Woxic sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada takipçilerine; "Cloud9’a katıldığım ve ALEX ve kingmezii gibi isimlerle Colossus’u oluşturduğum için çok heyecanlıyım. Bu efsanevi organizasyonla, ihtiyacımız olan her şeye sahip olacağız ve takımımla beraber kazanmak için elimden geleni yapacağım. Destekleri için herkese teşekkürler." dedi.
 
 
 
     Yapılan transferin ardından Cloud9'ın Genel Menajeri HenryG, Türk taraftarlara seslendi:
 
     "Tüm yeni Türk taraftarlarımızı sevgiyle kucaklıyorum. Dünyadaki en tutkulu CS fanları olduğunuzu biliyorum. woxic ile birlikte yeni bir ürün koleksiyonu çıkaracağız, detaylar belli olduğu anda açıklayacağım." 
 
     Yapılanma dönemine giren Cloud9, CS:GO oyuncularıyla sağladığı anlaşmaları ilk kez şeffaf bir şekilde topluluğa duyurmaya devam ediyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Gears Tactics Xbox Versiyonları Beraberinde Yeni Bir Güncelleme Getirecek Bethesda'nın Yeni Oyunları PlayStation'a Gelecek mi?

gs09gs09

22.9.2020 10:36:30

0
İyi para kanka ben evi filcilere kiraya veriyorum :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız