Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Overwatch'un Rekabetçi Modu Daha Fazla Dengelecek

  
   Online altyapıda rekabetçi olan oyunlar ilk çıkışında genelde karakterler veya silahlar, özellikler arası dengelerin inanılmaz olmadığı bir şekilde çıkışını yapar. Oyuncuların yavaş yavaş oynayarak keşfettiği hataları ve dengesizlikleri forumlarda söyleyerek yapımcıların düzelttiği güncellemeler ile dengenin tam oturduğu ve oyundan alınan keyfin bir kaç ay sonrasında daha fazla arttığını görürüz. Son zamanlarda buna benzer bir çok oyun ile karşılaştık.
 
   Fakat Overwatch tüm online altyapılı oyunlara kıyasla ilk çıkışında dahi gayet dengeli bir yapısı ile çıkmıştı. Yine de oyuncular bir kaç tane sevmediği karakter dengesizliği ile karşılaşmış ve bunu forumlarda belirtmişler. (Merak edenler için bir diğer konu da burada.)
 
    
 
   Güncelleme: Kaynaktaki linkten Tweet bilgisine ulaşabilirsiniz, fakat Tweet silinmiş ve yanlışlıkla Haziran yerine Temmuz yazıldığı belirtilmiş. (Uyarı için teşekkürler.) Yani planlanan tarihte çıkışını yapacak. 
   
   Büyük beğeni toplayan ve büyük bir oyuncu kitlesi tarafından oynanan güzel yapım için Haziran'un ortasında veya sonunda çıkması planlanan mod, bakalım nasıl ve ne zaman çıkacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak mmogames.com Overwatch Blizzard FPS Multiplayer
The Elder Scrolls Online'dan Yeni DLC Ready at Dawn Yeni Oyununu Duyurdu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

stun

2.6.2016 23:03:57

0
bastion op beyler... katliam yapıyorum

Kamil93

2.6.2016 17:57:44

0
Rekabetçi modu falan gecikmedi ya, yazan kişinin hatasından dolayı yanlış haber. Düzeltme burada; https://twitter.com/PlayOverwatch/status/738044550371893248

Vinewood

2.6.2016 16:32:01

0
quote:

Orijinalden alıntı: EnsArTRance arkadaslar bi sorum olacakti. bu oyunu en hesapli nasil edinebilirim? veya battle.net'i nasil eurodan dolara cevirebilirim?
Rus hesaptan ucuz'u yok 90 lira'ya aldım ben

Masso

2.6.2016 15:30:14

0
quote:

Orjinalden alıntı: EnsArTRance arkadaslar bi sorum olacakti. bu oyunu en hesapli nasil edinebilirim? veya battle.net'i nasil eurodan dolara cevirebilirim?
G2A, Kinguin ve Instant-Gaming sitelere göz atabilirsin.

EnsArTRance

2.6.2016 14:22:24

0
arkadaslar bi sorum olacakti. bu oyunu en hesapli nasil edinebilirim? veya battle.net'i nasil eurodan dolara cevirebilirim?

Shovel Knight

2.6.2016 12:14:21

0
o tweette yanlışlıkla june yerine july yazmış dün özür dileyerek düzeltti haziran sonunda çıkacak gecikme yok...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
007 Legends
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız