Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Overwatch'un Oyuncu Sayısı 20 Milyona Ulaştı

   
   Blizzard, yeni yayınladığı Halloween güncellemesiyle birlikte multiplayer odaklı FPS oyunu Overwatch'un oyuncu sayısını da paylaştı.
 
   Haziran ayının başında verilen raporla birlikte 7 milyon oyuncuya, ağustos ayının başında ise 15 milyon oyuncuya ulaştığı belirtilen Overwatch, Blizzard'ın son açıklamasına göre 20 milyon oyuncuya ulaşmış bulunuyor.
 
   Overwatch, 24 Mayıs 2016 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarına çıkış yapmıştı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Overwatch Blizzard FPS Multiplayer
Cuphead, 2017 Yılının Ortalarına Ertelendi Resident Evil 4, 5 ve 6'nın PS4 ile Xbox One Sürümlerinin Dağıtım Sayısı Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

rambocuk

13.10.2016 12:24:43

0
240 lvl oldum hala heycanla yürek hoplamasıyla oynuyorum inanılmaz bir rekabet ortamı var çıldırtıyor adamı karakterler grafikler oynanabilirlik bağlantı alt yapısı kusursuzum ötesinde oyunu oynarken başka şeyler indiriyorum onda gibi en ufak lag olmuyor başka oyunlarda böyle birşey görmedim gerçekten inanılmaz

HIGHER

13.10.2016 10:56:05

0
quote:

Orjinalden alıntı: gaussfire Piyasadaki en iyi online fps overwatch degildir. Piyasadaki gelmis gecmis en iyi fps battlefield 4 tur ustune fps tanimam.
half life dururken, bf ok...

BSC Misafiri

13.10.2016 10:13:21

0
Beyler bazı insanlar da bazı kavram karmaşası var öncelikle onu düzeltmek lazım bir oyunun filmin veya kitabın çocuklara hitap etmesi için onu materyali sadece çocuların ilgilenmesi gerekmiyor yani bir çizgifilmi 50 yaşında insanlar da izleyebilir ama budurum o çizgifilmin çocuklara hitap ettiği gerçeğini değiştirmez overwatch başta f2p olarak tasarlanmış casual ve çocuk kitleye hitap eden bir oyundur.Bir diğer konu taktiksellik konusu illa bir oyunda gerekli sınıfları almayınce yenilmenin adı taktiksellik değildir örnegin sağlıkcıyı almayıncw yeniliyorsa bir grup o oyun taktiksel oyun olmuş olmuyor taktiksel oyunlar daha çok deneyiminle birleşip karşı grubun hamlesini tahmin edebilip anlık verebinen tepkimelerdir.örneğin r6 defansken oyunun deneyiminin verdiği tahminle düşmanın geleceği yollara kamera atıp izleyip önceden o oyola pusu atan takım arkadaşını uyarıp gelen düşmanı bozguna uğratmaktır yani overwatchdaki gibi taank sınıfı alıpda bütün grubun önünden gidip kalkan açmak taktik falan değildir.diger bir konu bir materyalin çocuklara hitap etmesini söylemek hakaret falan değildir 30 yaşindayım hala çizgifilm izlerim bir oyunun çok eğlenceli olması demek oyunun çocuklara hotap etmesi gerçeğini değiştirmez.Kısac overwatch eğlenceli arkadaşlarınla vakit geçirebileceğin evt call of duty göre hallice taktiksel bir oyun olabilir ama taktiksellik gerginlik olgun yaşa hitap etmesi konusunda r6 eline su bile dökemez.

BSC Misafiri

13.10.2016 08:39:32

0
Bu oyunu övenler blizzard fanları. b*k atanlar satın alamayanlar. blizzard ın da wow dan dolayı çok oyuncusu olduğu için bu kadar satması normal. arjantin üzerinden 80tl ye alabiliyorsunuz yeni hesap açıp. çok merak ediyorsanız alın oynayın. çocuklar artık her yerde. 13-14 yaşında takım oyunundan habersiz bir sürü velet var owerwatch ta da. platin liginde başladım hala çıkamadım. sırf destek tank oynamak istemeyen oyuncular yüzünden. hayır adam öldürecek diye saldırı hero su alır verdiği hasar destek oynayan adamın hasarını geçemez. bunların hepsi tabiki çocuk değil. oyunda duruma göre hero değiştirmesi gerekirken inatla takıma uygun olmayan hero ile devam etmek yaşı her ne olursa olsun aptallıktır. ve böyle insanlar çok fazla. daha üst liglerde durum nedir bilemem ama dediğim gibi... takım oyunu mantığını kavrayamayan bir çok insan bu oyunda da var. 20m de ps4 xbox ve pc oyuncularının toplamıdır. normal yani.

fuatX

13.10.2016 05:26:05

0
Çocuk oyunu cs go. Severek oynasamda hala %70rus veledi %20 avrupa veledi gerisi karışık bir oyuncu kitlesine sahip oda fiyati ile alakali... ama overwatch da +100 saat oynamış birisi olarak %80 +20 yaş %20 karışık oyuncu kitlesi gördüm. Çizgi filmleri andirmasi heryasa hitap edecek şekilde yapılması çocuk oyunu olduğunu göstermez. Açıkçası sırf şu fiyatı bile çocukların pekde uzanamayacagi bi rafta durdugunun kanitidir oyunun. Ama grafikten başka bişey bilmeyen 16 17 yaşındaki veletler için evet çocuk oyunu.

encuni

13.10.2016 01:38:29

0
quote:

Orjinalden alıntı: gaussfire Piyasadaki en iyi online fps overwatch degildir. Piyasadaki gelmis gecmis en iyi fps battlefield 4 tur ustune fps tanimam.
fps degıl hacı bu

HIGHER

12.10.2016 23:56:32

0
bide 60 dolar iphone gibi:D hakaretleriniz bu oyunu çocuk oyunu olmaktan çıkarmıyor:))

HIGHER

12.10.2016 23:53:01

0
quote:

Orjinalden alıntı: VitalyScherbo
quote:

Orjinalden alıntı: HIGHER 20 M çocuk:D
Şöyle bilmediğiniz şeylere saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz ya, yemin ederim oyuncu olduğumdan utanıyorum. Böyle bir kitlenin içinde olmaktan utanıyorum. Overwatch oynamıyorum ama sırf videolarını izleyince bile ne kadar detaylı ve taktiksel bir oyun olduğunu anlayabiliyorum. Senin gibiler de sırf grafikleri yüzünden oyunculara 'çocuk' yaftası yapıştırıp geçerler.
hemen hemen her özelliği başka oyunlardan alınmış pek yetenek gerektirmeyen bir oyun

BSC Misafiri

12.10.2016 22:37:13

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: Hesperiush
quote:

Orijinalden alıntı: VitalyScherbo

Şöyle bilmediğiniz şeylere saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz ya, yemin ederim oyuncu olduğumdan utanıyorum. Böyle bir kitlenin içinde olmaktan utanıyorum. Overwatch oynamıyorum ama sırf videolarını izleyince bile ne kadar detaylı ve taktiksel bir oyun olduğunu anlayabiliyorum. Senin gibiler de sırf grafikleri yüzünden oyunculara 'çocuk' yaftası yapıştırıp geçerler.
... Bir kere oyun Next-Gen olmasına rağmen sizin de belirttiğiniz gibi son derece taktiksel ve detaylı bir yapım. 12 yıldır World of Warcraft oynayan bir oyuncu olarak söylüyorum bunu. Çok sevdiğim bir >yapanlar yapar, yapamayanlar toplantı yapar " diye. misal FPS oyunlarında orta seviye bir oyuncu olmama rağmen yıllardır Battlefield oynuyorum ama ne Call of Duty'ye, ne Counter Strike serisine ne de bu yeni çıkan Overwatch'a ölümüne eleştiriler getirmiyorum. Hatta bir ara satın almayı dahi düşünüyorum. mesajımın başında da yazdım, boşuna efor sarfetmeyin cevap yazmak için, en güzel cevap ciddiye almamaktır bu tarz insanları.
bu oyun taktiksel bir oyun olduğundan mı 20 milyon sattı sizce bildiğiniz çocuk oyunu eğer katılıyorum casual kitleye ve yaşı ufak kitleye hitap eden bir oyun
Rainbow 6 Siege de mlg oyuncusu olarak yazıyorum turnuva aralarında oynadığımız taktik geliştirdiğimiz bir oyun bu ps4 üstünden oynuyorum r6 ve overwatch u gerçekten bu oyun tamamen taktiksel yani aklınızın alamayacağı kadar fazla oyuncu kitlesi her yaştan olan bir oyun bu çocukları da grafiklerinden dolayı çeken bir oyun mesela sen gir ranked a en yüksek rütbede gir bak bakalım kaç çocuk çıkıyor yani ağzı olan konuşuyor boş yapmayıp kendi yeteneklerini göstericen çok konuşuyosan isteyen inanmayanlar araştırsın Team FuRy itsyakkoo diye ordan mlg takımı zaten yani oyun inanılmaz taktiksel ve açıkçası ultimate özellikleri yüzünden rainbowdan daha da taktiksel birçok kısımda bu demek değildir ki cs r6 yanında hiçbirşey ama hepsi ayrı oyunlar overwatch un yeri ayrı r6 nın yeri ayrı açık ve net ve ikiside sağlam oyuncu kitlesi bulunan (en üst rütbelerde mesela r6 da diamond da) yetişkin yada olgun oyuncu kitlesinin oynadığı oyunlar saygı duyacağınıza boş konuşmayın konuşuyorsanda bahsettiğin oyunlarda hakkını vererek oynayacaksın kanıtlayacaksında (canavar hareketler diye birşey var sonuçta...)
sen ne diyon hiç anlamadım ne boş konuşması 1000 saatin aşkın r6 oynayan biriyim ben r6 kötülemişmiyim arkadaş çok taktiksel bir oyun diye overwatch satıyor demiş ben iş taktiksellikle olsaydı r6 20 milyon satardı dedim bir diğer konu kime neyi ne için kanıtlayacağım orasınıda anlayamadım o kadar yazı yazmışsın hepsi birbirinden boş ifadeler kapsıyor r6 deki taktiksel oynanış overwatch da yok boşuna burada taktiksel oynanış falan demeyin bir diğer anlamadığım ben kime saygısızlık yapmışım da saygı duyacaksınız diyorsun bir oyunun veya filmin veya kitabın çocuklara hitap etmesi ve bunu deklare etmek saygısızlık mı oluyor yani bir insanın çocuk yaşında olması o insana hakaret mi olmuş oluyor hepimiz çocuk olmadık mı?Kusura bakma ama ağır saçmalamışsın ne dediğini ne yazdığını hiç anlamadım.Yine söylüyorum overwatch çocuk oyunudur casual kitleye hitap eder o yüzden 20 milyon satmıştır zaten oyun piyasasın da ne yazıkki hardcore ve olgun oyunculara hitap eden hiç bir oyun 20 milyon satamaz

gerçekoyuncu11

12.10.2016 22:24:12

0
madem herkes beğendiği fps leri yazmış bende yazayım benim içinde piyasada ki ve şu ana kadar oynadığım ki yaşım 28 kendimi bildim bileli zaman buldukca oyun oynarım rainbow six siege dir ben hiç bir online oyun da bu kadar gerildiğimi her bir oyuncuya bu kadar görevin düştüğü oyun bilmedim görmedim

BSC Misafiri

12.10.2016 21:44:36

0
bilizz rakamları şişiriyo bukadar satan bir oyun değil bu.

kav1nsky

12.10.2016 20:45:55

0
Overwatch da çocuk oyunu oldu ya. Bu aralar oynadığım tek oyun, gerçekten çok eğlenceli. Daha da artar oyuncu sayısı umarım hak ediyor.

Guest-2C5CD639E

12.10.2016 19:18:52

0
Şu oyuna çoçuk oyunuda dediniz ya helal size. Son zamanlarda çıkmış en eğlenceli oyun Overwatch'dır. Taktiksel anlamda çok çok iyi oyundur. Grafiklerine kötü diyenlerede sesleniyorum. Grafikler harikadır bilmeden kulaktan haberlerle itibar etmeyin, oynamadan da yorum yapmayın. Ayrıca en iyi optimizesi olan oyunlardan biridir. İnternetten izlediğiniz videolardan anlayamazsınız bu işi. Youtube'da izlerken her zaman pixseller dandik olur bilmeyen onca insan var demek ki..

gaussfire

12.10.2016 18:04:32

0
Piyasadaki en iyi online fps overwatch degildir. Piyasadaki gelmis gecmis en iyi fps battlefield 4 tur ustune fps tanimam.

BSC Misafiri

12.10.2016 17:29:10

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: Hesperiush
quote:

Orijinalden alıntı: VitalyScherbo

Şöyle bilmediğiniz şeylere saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz ya, yemin ederim oyuncu olduğumdan utanıyorum. Böyle bir kitlenin içinde olmaktan utanıyorum. Overwatch oynamıyorum ama sırf videolarını izleyince bile ne kadar detaylı ve taktiksel bir oyun olduğunu anlayabiliyorum. Senin gibiler de sırf grafikleri yüzünden oyunculara 'çocuk' yaftası yapıştırıp geçerler.
Hocam hiç boşuna çenenizi yorup sinirlerinizi harap etmeyin. Bu forumda çok ciddi düşük beyin kapasiteli insanlar var bazı şeyleri anlama konusunda ısrarcı davranan... Bir kere oyun Next-Gen olmasına rağmen sizin de belirttiğiniz gibi son derece taktiksel ve detaylı bir yapım. 12 yıldır World of Warcraft oynayan bir oyuncu olarak söylüyorum bunu. Çok sevdiğim bir laf vardır benim " yapanlar yapar, yapamayanlar toplantı yapar " diye. Bu tarz insanlarınki de o hesap biraz. Ben misal FPS oyunlarında orta seviye bir oyuncu olmama rağmen yıllardır Battlefield oynuyorum ama ne Call of Duty'ye, ne Counter Strike serisine ne de bu yeni çıkan Overwatch'a ölümüne eleştiriler getirmiyorum. Hatta bir ara satın almayı dahi düşünüyorum. Ama arkadaşlara göre " paranıza yazık almayın " mantığı geçerli. Bir dönem çok kavgasını yaptım ben böyle şeylerin bir süre sonra özel mesaj atıp koyan koyana... O yüzden mesajımın başında da yazdım, boşuna efor sarfetmeyin cevap yazmak için, en güzel cevap ciddiye almamaktır bu tarz insanları.
bu oyun taktiksel bir oyun olduğundan mı 20 milyon sattı sizce bildiğiniz çocuk oyunu eğer günümüzde taktiksel fps çok arzulanıp satılacak olsaydı rainbow six siege 20 milyon satardı overwatch değil bende arkadaşa katılıyorum casual kitleye ve yaşı ufak kitleye hitap eden bir oyun
Rainbow 6 Siege de mlg oyuncusu olarak yazıyorum turnuva aralarında oynadığımız taktik geliştirdiğimiz bir oyun bu ps4 üstünden oynuyorum r6 ve overwatch u gerçekten bu oyun tamamen taktiksel yani aklınızın alamayacağı kadar fazla oyuncu kitlesi her yaştan olan bir oyun bu çocukları da grafiklerinden dolayı çeken bir oyun mesela sen gir ranked a en yüksek rütbede gir bak bakalım kaç çocuk çıkıyor yani ağzı olan konuşuyor boş yapmayıp kendi yeteneklerini göstericen çok konuşuyosan isteyen inanmayanlar araştırsın Team FuRy itsyakkoo diye ordan mlg takımı zaten yani oyun inanılmaz taktiksel ve açıkçası ultimate özellikleri yüzünden rainbowdan daha da taktiksel birçok kısımda bu demek değildir ki cs r6 yanında hiçbirşey ama hepsi ayrı oyunlar overwatch un yeri ayrı r6 nın yeri ayrı açık ve net ve ikiside sağlam oyuncu kitlesi bulunan (en üst rütbelerde mesela r6 da diamond da) yetişkin yada olgun oyuncu kitlesinin oynadığı oyunlar saygı duyacağınıza boş konuşmayın konuşuyorsanda bahsettiğin oyunlarda hakkını vererek oynayacaksın kanıtlayacaksında (canavar hareketler diye birşey var sonuçta...)

BSC Misafiri

12.10.2016 17:04:29

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Hesperiush
quote:

Orijinalden alıntı: VitalyScherbo

Şöyle bilmediğiniz şeylere saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz ya, yemin ederim oyuncu olduğumdan utanıyorum. Böyle bir kitlenin içinde olmaktan utanıyorum. Overwatch oynamıyorum ama sırf videolarını izleyince bile ne kadar detaylı ve taktiksel bir oyun olduğunu anlayabiliyorum. Senin gibiler de sırf grafikleri yüzünden oyunculara 'çocuk' yaftası yapıştırıp geçerler.
Hocam hiç boşuna çenenizi yorup sinirlerinizi harap etmeyin. Bu forumda çok ciddi düşük beyin kapasiteli insanlar var bazı şeyleri anlama konusunda ısrarcı davranan... Bir kere oyun Next-Gen olmasına rağmen sizin de belirttiğiniz gibi son derece taktiksel ve detaylı bir yapım. 12 yıldır World of Warcraft oynayan bir oyuncu olarak söylüyorum bunu. Çok sevdiğim bir laf vardır benim " yapanlar yapar, yapamayanlar toplantı yapar " diye. Bu tarz insanlarınki de o hesap biraz. Ben misal FPS oyunlarında orta seviye bir oyuncu olmama rağmen yıllardır Battlefield oynuyorum ama ne Call of Duty'ye, ne Counter Strike serisine ne de bu yeni çıkan Overwatch'a ölümüne eleştiriler getirmiyorum. Hatta bir ara satın almayı dahi düşünüyorum. Ama arkadaşlara göre " paranıza yazık almayın " mantığı geçerli. Bir dönem çok kavgasını yaptım ben böyle şeylerin bir süre sonra özel mesaj atıp koyan koyana... O yüzden mesajımın başında da yazdım, boşuna efor sarfetmeyin cevap yazmak için, en güzel cevap ciddiye almamaktır bu tarz insanları.
bu oyun taktiksel bir oyun olduğundan mı 20 milyon sattı sizce bildiğiniz çocuk oyunu eğer günümüzde taktiksel fps çok arzulanıp satılacak olsaydı rainbow six siege 20 milyon satardı overwatch değil bende arkadaşa katılıyorum casual kitleye ve yaşı ufak kitleye hitap eden bir oyun

Sean john

12.10.2016 16:36:51

0
2 hafta önce fln aldım arjantin üzerinden. Tam olarak 80tl tuttu.Şuana kadarda sıkıntı yok isteyen araştırsın o yolu .

_giray_

12.10.2016 15:17:10

0
Parasızlıktan Paladins oynuyorum.

BSC Misafiri

12.10.2016 14:57:28

0
quote:

Orjinalden alıntı: HIGHER 20 M çocuk:D
boyunu söylemene gerek yoktu

BSC Misafiri

12.10.2016 14:10:15

0
Şu an piyasadaki en iyi online fps bence.Cs oynamaktan sıkılmıştık zaten.Blizzard piyasadaki büyük boşluğu iyi doldurmuş.

VitalyScherbo

12.10.2016 13:07:02

0
quote:

Orjinalden alıntı: Hesperiush
quote:

Orijinalden alıntı: VitalyScherbo

Şöyle bilmediğiniz şeylere saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz ya, yemin ederim oyuncu olduğumdan utanıyorum. Böyle bir kitlenin içinde olmaktan utanıyorum. Overwatch oynamıyorum ama sırf videolarını izleyince bile ne kadar detaylı ve taktiksel bir oyun olduğunu anlayabiliyorum. Senin gibiler de sırf grafikleri yüzünden oyunculara 'çocuk' yaftası yapıştırıp geçerler.
Hocam hiç boşuna çenenizi yorup sinirlerinizi harap etmeyin. Bu forumda çok ciddi düşük beyin kapasiteli insanlar var bazı şeyleri anlama konusunda ısrarcı davranan... Bir kere oyun Next-Gen olmasına rağmen sizin de belirttiğiniz gibi son derece taktiksel ve detaylı bir yapım. 12 yıldır World of Warcraft oynayan bir oyuncu olarak söylüyorum bunu. Çok sevdiğim bir laf vardır benim " yapanlar yapar, yapamayanlar toplantı yapar " diye. Bu tarz insanlarınki de o hesap biraz. Ben misal FPS oyunlarında orta seviye bir oyuncu olmama rağmen yıllardır Battlefield oynuyorum ama ne Call of Duty'ye, ne Counter Strike serisine ne de bu yeni çıkan Overwatch'a ölümüne eleştiriler getirmiyorum. Hatta bir ara satın almayı dahi düşünüyorum. Ama arkadaşlara göre " paranıza yazık almayın " mantığı geçerli. Bir dönem çok kavgasını yaptım ben böyle şeylerin bir süre sonra özel mesaj atıp koyan koyana... O yüzden mesajımın başında da yazdım, boşuna efor sarfetmeyin cevap yazmak için, en güzel cevap ciddiye almamaktır bu tarz insanları.
Hocam zaten bu tarz gördüğüm her yoruma cevap yazsaydım, oohooo. :) Sinirlenip boş ver deyip geçiyorum. Overwatch tüm otoritelerden, en önemlisi de oynayan her oyuncudan 'dahiyane' yorumu alan bir oyun. Ben de almayı çok istiyorum.

Guest-7A1E308D7

12.10.2016 12:45:29

+1
quote:

Orijinalden alıntı: VitalyScherbo

Şöyle bilmediğiniz şeylere saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz ya, yemin ederim oyuncu olduğumdan utanıyorum. Böyle bir kitlenin içinde olmaktan utanıyorum. Overwatch oynamıyorum ama sırf videolarını izleyince bile ne kadar detaylı ve taktiksel bir oyun olduğunu anlayabiliyorum. Senin gibiler de sırf grafikleri yüzünden oyunculara 'çocuk' yaftası yapıştırıp geçerler.
Hocam hiç boşuna çenenizi yorup sinirlerinizi harap etmeyin. Bu forumda çok ciddi düşük beyin kapasiteli insanlar var bazı şeyleri anlama konusunda ısrarcı davranan... Bir kere oyun Next-Gen olmasına rağmen sizin de belirttiğiniz gibi son derece taktiksel ve detaylı bir yapım. 12 yıldır World of Warcraft oynayan bir oyuncu olarak söylüyorum bunu. Çok sevdiğim bir laf vardır benim " yapanlar yapar, yapamayanlar toplantı yapar " diye. Bu tarz insanlarınki de o hesap biraz. Ben misal FPS oyunlarında orta seviye bir oyuncu olmama rağmen yıllardır Battlefield oynuyorum ama ne Call of Duty'ye, ne Counter Strike serisine ne de bu yeni çıkan Overwatch'a ölümüne eleştiriler getirmiyorum. Hatta bir ara satın almayı dahi düşünüyorum. Ama arkadaşlara göre " paranıza yazık almayın " mantığı geçerli. Bir dönem çok kavgasını yaptım ben böyle şeylerin bir süre sonra özel mesaj atıp koyan koyana... O yüzden mesajımın başında da yazdım, boşuna efor sarfetmeyin cevap yazmak için, en güzel cevap ciddiye almamaktır bu tarz insanları.

VitalyScherbo

12.10.2016 11:58:26

+1
quote:

Orjinalden alıntı: HIGHER 20 M çocuk:D
Şöyle bilmediğiniz şeylere saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz ya, yemin ederim oyuncu olduğumdan utanıyorum. Böyle bir kitlenin içinde olmaktan utanıyorum. Overwatch oynamıyorum ama sırf videolarını izleyince bile ne kadar detaylı ve taktiksel bir oyun olduğunu anlayabiliyorum. Senin gibiler de sırf grafikleri yüzünden oyunculara 'çocuk' yaftası yapıştırıp geçerler.

Antiboy

12.10.2016 11:31:19

+3
quote:

Orjinalden alıntı: HIGHER 20 M çocuk:D
20m sen

Shovel Knight

12.10.2016 11:11:27

+1
TF2 daha iyi, çöp, çok pahalı bu arada son güncelleme çok iyi skinler süper keşke haritalarda da değişiklik olsaydı atmosfere uygun

Xan'ela

12.10.2016 10:47:22

+1
Birazdan buralar TF2 daha iyi, çöp, çok pahalı diyecek insanlarla dolacak

HIGHER

12.10.2016 10:34:39

+1
20 M çocuk:D
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Overwatch
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız