Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Overwatch Konsollar İçin de Duyuruldu & Ücretli Paketi Açıklandı


    Blizzard'ın normalde bu akşamki BlizzCon sunumunda duyurması beklenen duyuru sızıntıların adından biraz erkene alındı. Blizzard Overwatch'ı konsollar için de duyururken, oyunun ücretli paketini açıkladı.
 
    Oyunun bahar döneminde PC'nin yanı sıra PS4 ile Xbox One için de geleceğini açıklayan Blizzard, Overwatch'ın çıkışının en geç 21 Haziran 2016'ya kadar olan dönemde gerçekleştirileceğini belirtti. Bunun haricinde Overwatch: Origins Edition'ı da duyuran Blizzard'ın bu paket için gösterdiği içeriklerde oyunda yer alan 21 hero, 5 skin bulunuyor. Bunun haricinde Overwatch: Origins Edition'ı satın alan oyuncular Blizzard'ın diğer oyunlarında Overwatch temalı içeriklere de erişebilecekler. Paketin henüz tam fiyatı belli olmasa da bazı mağazalarda 40 dolardan listelendiği belirtilmiş.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Overwatch Blizzard FPS Multiplayer
DayZ Yapımcıları, Xbox Game Preview'a Bu Yıl Katılmayacaklarını Açıkladı D&R Guitar Hero Live Aktivitesi Sizi Çağırıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Patren

7.11.2015 13:50:50

0
konsolda hic yoksa hile olmaz

BSC Misafiri

6.11.2015 21:40:16

0
Blizzard ilk defa konsollara oyun yapmıyor. adamlar oyunlara konsollarda başladı. Diablo 1 de konsollara port edildi diablo 3 de. imkan alt yapı olsa wow da konsollara gelirdi.

alsndnz

6.11.2015 18:37:27

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Artık aklı başında hiçbir firma PC exc yapmak istemiyor. Blizzard, ID Software gibi kaleler bile konsola sıcak bakıyor. Hl2 multiplatform olmuştu, hl3 şu an çıksaydı eminim o da multiplatform olurdu.
bu tip oyunların pc deki satışları ile konsoldaki satış değerlerini karşılaştırın 3-5 bundan kar ederiz kafasında çıkıyor yeni nesil konsollara portlaması kolay nasılsa x86

BSC Misafiri

6.11.2015 18:10:35

0
Artık aklı başında hiçbir firma PC exc yapmak istemiyor. Blizzard, ID Software gibi kaleler bile konsola sıcak bakıyor. Hl2 multiplatform olmuştu, hl3 şu an çıksaydı eminim o da multiplatform olurdu.

Rash_x

6.11.2015 17:44:52

0
Oyunu görmeden direk çöp, bi bitmediniz. Sizin yüzünüzden çöplüğe döndü forum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Overwatch
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız