Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Overwatch 2 yönetmeni oyunun kötü eşleştirme sistemine sahip olduğunu kabul etti

 
 
Blizzard Entertainment tarafından oyunculara sunulan rekabetçi takım tabanlı nişancı oyunu Overwatch 2'nin yönetmeni Aaron Keller, oyunun kötü bir eşleştirme sistemine sahip olduğunu söyledi ve bu durumu kabul etti. Bu sistem üzerinde tekrardan düşüneceklerini ve sorunların düzeltileceğini de belirtti.
 
Aaron Keller çeşitli açıklamalarda bulundu
 
 
Renkli bir sanat stiline ve karakterlere sahip olan Overwatch 2'de oyuncular iki takım halinde çeşitli modlara giriş yapabiliyor ve büyük mücadelelere atılabiliyor. Her bir oyuncu farklı karakter seçerek onların özelliklerinden ve becerilerinden faydalanabiliyor. Takım içi iletişim ve koordinasyon ne kadar iyi olursa o derecede başarılı olabiliyorsunuz.
 
Overwatch 2, diğer rekabetçi çevrimiçi oyunlarda olduğu gibi kendine özgü eşleştirme sistemini kullanıyor ve yönetmen Aaron Keller bu sistemin pek de doğru bir şekilde işlemediğini belirtiyor. Keller bu kapsamda ek olarak şunları söylüyor: "Eşleştirme sistemi üzerinden tekrardan çalışıyoruz ve amacımız bu sistemi iyi hale getirmek." 
 
Oyunda bildiğiniz gibi oyuncuların becerilerine - derecesine göre bir eşleştirme söz konusu. Ancak bu sistem dahilinde çeşitli tutarsızlıklar bulunuyor ve bu durumda oyunculara zor durumlar yaşatıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers Overwatch 2 Overwatch 2 Blizzard Entertainment Blizzard PvP PvE PS4 Xbox One Switch PC
Oyun gündemi 2si1: GTA 6 ve CS:GO 2'den haberler Google Stadia'nın bulut hizmeti kapatıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Overwatch 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız