Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Overlord: Fellowship of Evil'ın Co-op Modu Hakkında Yeni Detaylar


       Overlord serisinin yeni üyesi Overlord: Fellowship of Evil bildiğiniz gibi tek kişilik modun yanında co-op olarak da oynanabilecek. Yapımcı ekip oyunun co-op moduna odaklayan yeni bir tanıtım videosu paylaştı.
 
       Yapımcı firma serinin önceki oyunlarının sadece tek kişilik mod sunmasından dolayı bu yeni Overlord oyununu co-op odaklı yapmak istememiş. Tek kişi de oynayabileceğiniz Overlord: Fellowship of Evil'ın co-op modunda oyuncu sayınıza göre düşman karşınıza çıkacak ve bu düşmanların güçleri yine oyunu kaç kişiyle oynadığımıza göre ayarlanacak. Buna ek olarak tek kişi oynarken oyunda bizlere yardım edecek minionlara daha fazla komut verebileceğiz. Ayrıca oyundaki hiçbir görevin tek kişilik moda veya co-op moda özel olmadığı belirtiliyor. 
 
       Karakter gelişimi bölümüne geldiğimizde ise yapımcı oyundaki dört karakterin kendine özel tapınağının bulunacağını dile getiriyor. Oyun boyunca bu tapınakları geliştirerek karakterlerimiz için yeni özellikler açacak ve karakterlerimizi daha güçlü bir hale getireceğiz. Oyunda karakter değiştirme özelliğinin sadece bölümler arasında olduğunu belirtelim.
 
       Oyunda sadece karakterlerimizi geliştirmeyeceğiz. Oyun boyunca bizlere yardım edecek minionlar kahverengi, kırmızı, yeşil ve mavi olmak üzere dört farklı sınıfa ayrılıyor. Topladığımız puanlarla bu dört farklı türden minionları geliştirebileceğiz. Bunu yaparken farklı stratejiler kullanabileceğiz. Örneğin tüm puanlarımızı kırmızı minionlar üzerinde harcayıp diğer minionları olduğu gibi bırakabiliriz veya tüm puanlarımızı ortak bir şekilde dağıtabiliriz. Her seçeneğin oynanışa farklı bir şekilde etki edeceği belirtiliyor.
 
     Overlord: Fellowship of Evil; PC, PS4 ve Xbox One için bu senenin sonunda çıkışını yapacak. Oyun için yayınlanan yeni videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak codemasters.com Overlord: Fellowship of Evil Overlord Codemasters PlayStation 4 Xbox One PC 2015 co-op eğlence
Civilization Serisi Toplamda 31 Milyondan Fazla Dağıtıldı Rising Thunder Adlı Dövüş Oyununun Alphası, Artık Herkese Açık

ShadowofDeath06

11.8.2015 16:00:53

+2
Çok üzülüyorum şu oyunu görünce, biz eskileri gibi Overlord 3 beklerken Diablo çakması bi oyun geldi karşımıza :(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Overlord: Fellowship of Evil
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız