Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Outriders'ı Geliştiren People Can Fly'da Eski Ekipten Kimse Kalmamış

 
People Can Fly'ın 1 - 3 oyunculu co-op shooter oyunu Outriders yolda fakat oyunu geliştiren People Can Fly eski People Can Fly değil.
 
Stüdyonun kurucularından Adrian Chmielarz twitter üzerinden yaptığı açıklamada, Painkiller ve Bulletstorm'u geliştiren People Can Fly ile Outriders'ı geliştiren People Can Fly'ın iki farklı ekip olduğunu söyledi. Belirttiğine göre, eski oyunların arkasındaki yaratıcı kişilerin hepsi oradan ayrılmış.

Adrian Chmielarz da 2012'de People Can Fly'dan ayrılıp The Astronauts'u kurdu. İlk oyunları The Vanishing of Ethan Carter oldu ve şu anda Witchfire geliştiriliyor.
 
Outriders bu yılın sonlarında PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Oynanış fragmanını buradaki haberden izleyebilirsiniz. Uzun oynanış videosu bugün Türkiye saati ile 23:00'da canlı yayında paylaşılacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamepressure Outriders Square Enix People Can Fly co-op shooter
Capcom Satış Güncellemesi: Devil May Cry 4, Devil May Cry 5, Resident Evil 7 ve Daha Fazlası Amazon Game Studios'un 2016'da Duyurulan Oyunu Crucible Derecelendirildi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Outriders ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız