Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Outriders Genişletmesi Worldslayer için Co-op Fragmanı Yayınlandı

 
 
Yayıncı Square Enix ve geliştirici People Can Fly, Outriders genişletmesi Worldslayer için co-op oynanışını sergileyen yeni bir fragman yayınladı.
 
Square Enix bir basın açıklamasında şunları bildirdi: "Co-op moduyla beraber yoğun aksiyon bir sonraki seviyeye taşınıyor. İstediğiniz zaman girip çıkın ve Outriders: Worldslayer'ın yeni ortamlarını, yeni düşmanlarını ve yeni özelliklerini keşfedin. Tek oyunculu veya arkadaşlarınızla co-op olarak deneyimleyin.” 
 
Endgame adlı yeni bir Outriders Broadcast etkinliği bugün 21.45'te yapılacak. Canlı yayın etkinliğini Twitch üzerinden izleyebileceksiniz. Etkinlikte genişletmenin tüm ayrıntıları sunulacak. Bunun yanı sıra bazı yeni düşmanlara, silahlara ve teçhizatlara daha yakından bir bakış atılacak.
 
Outriders şu anda PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC ve Stadia için mevcut. Oyunun Worldslayer genişletmesi 30 Haziran'da çıkış yapacak. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Outriders Square Enix People Can Fly co-op shooter
Epic Games Bugün Summer Showcase 2022 Etkinliğine Ev Sahipliği Yapacak Bear & Breakfast 28 Temmuz'da Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Outriders ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız