Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Outcast: A New Beginning için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı

 
 
Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Appeal Studios, THQ Nordic Digital Showcase 2023 etkinliği kapsamında eski adıyla Outcast 2: A New Beginning yeni adıyla Outcast: A New Beginning için yeni bir fragman ve ekran görüntüleri yayınladı. Hem fragman hem de ekran görüntüleri oyunun temel yapısı hakkında bizlere fikir veriyor.
 
Yeni bir aksiyon macera deneyimi geliyor
 
Tek oyunculu üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu Outcast: A New Beginning şu anda PlayStation 5, Xbox Series ve PC için geliştiriliyor. Ortalama oyun süresinin yaklaşık 35 saat olduğu tahmin ediliyor. Oyunculara ilgi çekici içeriği aktaracak olan yapımın ne zaman çıkış yapacağı bilinmiyor.
 
Adelpha bölgesinde atılacağımız oyunda Talan olarak bilinen yerel halkın köleleştirildiğini ve dünyanın doğal kaynaklarından sıyrıldığını keşfediyoruz. Yüksek yerlerden aşağıya doğru süzüleceğimiz, çok çeşitli silahlar kullanacağımız ve çeşitli sırları açığa çıkaracağımız oyunda 80'lerin ve 90'ların filmleri ve çizgi romanlarından ilham alan sanat tarzı yer alıyor.
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Yeni fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Outcast A New Beginning
South Park Hayranlarına Müjde: South Park Snow Day Resmen Duyuruldu Last Train Home'un Çıkış Yılı Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Outcast 2: A New Beginning
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız