Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Origin Access Premier Çıkış Tarihi Duyuruldu

 
Electronic Arts'ın yeni abonelik servisi Origin Access Premier önümüzdeki hafta faaliyete başlıyor.

Electronic Arts, mali raporlarını açıkladığı konferans esnasında Origin Access Premier'in 30 Temmuz'da PC kullanıcıları için hizmet vermeye başlayacağını duyurdu.
 
Origin Access Premier çıktığında şu an mevcut olan standart Origin Access aboneliği "Basic" olarak adlandırılacak ancak aynı hizmetleri sunmaya devam edecek. Origin Access Basic aboneleri sistemin kütüphanesinde bulunan oyunları ücretsiz olarak oynayabilecek, piyasaya çıkmadan yeni Electronic Arts oyunlarını deneyebilecek ve Electronic Arts alışverişlerinde %10 indirim alabilecek.

Origin Access Premier de ise Origin Access Basic ile sunulan her şeyin yanı sıra aboneler Anthem, Battlefield V, FIFA 19 ve Madden NFL 19 dahil olmak üzere Electronic Arts'ın yeni çıkan oyunlarının tam versiyonlarına sınırsız ve beş gün önceden erişebilecek. Bir nevi Xbox Games Pass sisteminin tüm birinci parti oyunları ilk günden kütüphaneye eklemesi gibi.
 
Origin Access Basic abonelik fiyatı bir aylık $4.99 ve bir yıllık $29.99. Origin Access Premier abonelik fiyatı ise bir aylık $14.99 ve bir yıllık $99.99 olacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer pc bsc
ELEAGUE CS:GO Premier 2018 Turnuvasında Yarı Final Etabına Geçildi! Marvel: Ultimate Alliance Oyunları Satıştan Kaldırıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

St Batuhan

30.7.2018 11:35:20

0
quote:

Orjinalden alıntı: KinopioTaichou Acilen tl olayına geçmeleri lazım.Daha bu ay 25 lira verdim.15 ten nerelere geldik.Düz 20 lira sabitleseler kabulüm dolar daha da coşmadan.
Geçenlerde iletişim kurdum. Hintli bir arkadaş konuşmanın sonunda çok memnun ifadeler kullandı ama sisteme dair değil. Sohbet tarzımıza yönelik. Neyse eski bir access üyesi olarak nasıl adım atmalıyım vs gibi konuştum. Gelecek hafta çıkarmaya hazırlanıyor ekip demişti. Fiyatlardan bahsettim. Maalesef anca iletebilirim bu durumu dedi. Ben de haliyle M$, Sony ve Valve yapabiliyor, siz de yapabilirsiniz dedim. Böyle böyle konuştuk ama EA biraz gıcık bir firma olarak kalabilir bence. Keza Ubi de aynı tas aynı hamam hala. Neyse umarım tez zamanda geçerler ama 1 hafta ile Access erişimimi kaybetmiş durumdayım :( BF1 Premium kısmı var ama oyun olmayınca havada kalıyor resmen :( Keşke bu servisle birlikte yerelleştirme olarak fiyatlarımıza el atsalar :(

BSC Misafiri

28.7.2018 10:32:14

0
quote:

Orjinalden alıntı: Antikaruh Herkes şu sisteme geçse ... Hatta toplu paketler olsa. Dolar-Euro düzelse. Yıllık 600-700 verip bütün oyunları oynasak çıktığı gibi :( Merve de Ali'den ayrılsa :'(((
Yıllık 600-700 lira..

Antikaruh

28.7.2018 00:30:08

+1
Herkes şu sisteme geçse ... Hatta toplu paketler olsa. Dolar-Euro düzelse. Yıllık 600-700 verip bütün oyunları oynasak çıktığı gibi :( Merve de Ali'den ayrılsa :'(((

Uchigatana

27.7.2018 15:19:49

+3
Acilen tl olayına geçmeleri lazım.Daha bu ay 25 lira verdim.15 ten nerelere geldik.Düz 20 lira sabitleseler kabulüm dolar daha da coşmadan.

Venomstr

27.7.2018 14:02:40

0
Bundan sonra normal Origin Access oyunları çöp olacaktır. Asıl oyunları Premier'e koyup standart Origin Access'i çöp edecekler.

rambocuk

27.7.2018 13:50:55

0
Sony stüdyoları ve bir kaç marka dışında kaliteli oyun yapan kalmadı özellikle bu sistem yüzünden artık eski oyunların en az maliyetle en az büyçe ile hazırlanmış hallerini yeni oyun diye sisteme ekliyorlar abonelik satmak için , en basit örneği fifa 19 bf v ve forza horizon 4 , baktığınızda gerçekten heycan duyulacak hiç bir yenilik olmayan bir öncekinden tek farkı ufak tefek dokunuşlar olan oyunlar

BSC Misafiri

27.7.2018 12:52:14

0
İyi de bu oyunların hiç biri yok ki şu an neden alalım?Farklı birşeyler vermiyor mu?

wassuplaying

27.7.2018 12:45:01

0
Ah ulan dolar ve euro bu halde olmasa benim için çok iyi bir sistem olurdu :(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız