Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ori and the Will of the Wisps için Yeni Güncelleme Yayınlandı

 
Yayıncı Microsoft ve geliştirici Moon Studios, Ori and the Will of the Wisps için yeni bir güncelleme yayınladı.

Güncelleme yeni nesil konsolların çıkışında hazır olması için Xbox Series optimizasyonu içeriyor ve aynı zamanda Xbox One ile PC'ye yeni özellikler getiriyor.

Xbox Series X'te oyuncular 4K HDR 120 FPS veya 6K Supersampled 60FPS modlarından birini seçebilecek. En yüksek grafik ve görsel efekt ayarlarında çalışacak, iyileştirilmiş yükleme ve tepki sürelerine sahip olacak ve yüksek kalitede ses sunacak.

Xbox Series S'te 1080p HDR 120FPS ve 4K 60FPS modları bulunacak. En yüksek grafik ve görsel efekt ayarları Xbox Series S versiyonunda mevcut değil.
 
Xbox Series X'te olduğu gibi PC'ye de en yüksek görsel efekt ayarları için Yüksek Kalite Grafik modu ve Yüksek Kalite Ses modu eklendi. Ayrıca düşük özellikli makinelerde optimize bir deneyim için Düşük Kalite Grafik modu ve Düşük Kalite Ses modu eklendi.
 
Ayrıca Xbox Series, Xbox One ve PC grafik ayarlarına keskinlik ayarı ve oyun içi durdurma menüsüne hızlı erişim ile yedek kayıtlar eklendi. PC için iyileştirmeler ve hata düzeltmeleri de yapıldı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Ori and the Will of the Wisps Microsoft Moon Studios
Worms Rumble Açık Betası Başladı Watch Dogs: Legion'ın Yeni Yaması Çökme Hatalarını Düzeltiyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ori and the Will of the Wisps
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız