Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Operation Flashpoint: Red River'ın Çıkış Tarihi

Operation Flashpoint: Red River tahmin edilenden daha erken çıkıyor
 
     Codemasters'ın artık kendi geliştirdiği Operation Flashpoint serisi, Red River ile Nisan ayında yoluna devam etmeyi planlıyor. Taktik ve stratejinin ön plana çıktığı FPS oyunu 21 Nisan'da Avrupa'da satışa sunulacak.
 
     Operation Flashpoint: Red River, 4 kişiye kadar destek veren co-op ile birlikte 10 görevlik senaryoya sahip olacak. Ayrıca yine 4 kişiye kadar oynanabilir olan Fireteam Engagement modu bulunacak. Bu oyun modunda dalga dalga gelen düşmanlara karşı koymaya ya da düşmüş bir helikopterden asker kurtarmaya çalışacaksınız.
 
     Aşağıdan oyunun co-op oynanışının gösterildiği videoyu izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
FPS Operation Flashpoint Codemasters aksiyon
Double Eleven Emin Adımlarla İlerliyor TW: Shogun 2'nin Multiplayer Tanıtım Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BATYUS

21.4.2011 13:33:18

0
Torrent de oyun çıktı ...

_Dominic_Toretto_

10.4.2011 12:50:56

-1
Oyun 7 Haziran'a ertelendi !

BSC Misafiri

22.3.2011 11:19:58

+1
17 YILDIR BILGISAYAR OYUNU OYNARIM BU ZAMAN ZARFINDA SUNU KESINLIKLE KATI BIR SEKILDE BELIRTMEK ISTERIM....OPERASYON FLASHPOİNT DRAGON RISING SERININ IKINCISI VE SONUNCUSUYDU...TAM 11 ZORLU GOREVDEN OLUSUYORDU FAKAT AYNI ZAMANDA 17 YILLIK PROFESYONEL BIR CS OYUNCUSU OLDUGUM ICIN TABIKI BENI ZORLAMADI....AMA BEN BU KADAR GERCEKCI BU KADAR REALITEYE SADIK KALINMIS BIR BASKA OYUN DAHA OYNAMADIM...HAKKINI VERMEK LAZIM...NE CALL OF DUTY MODERN WARFARE-2 NE MEDAL OF HONOUR 2011 NEDE BU TURDE BIR BASKA OYUN KESINLIKLE OPERASYON FLASHPOINT DRAGON RISING ILE BOY OLCUSEMEZ....GORSEL EFEKT ISTEYENLER ICIN DIGER OYUNLAR CEZBEDICI OLABILIR SAYGI DUYARIM AMA KANIMCA BELLI BIR YAS USTU ARKADASLAR ICIN TAHMIN EDIYORUM GERCEKCILIK ÇOK DAHA AGIR BASAR BIR ARANAN OZELLIK.....GERCEKTEN KENDINIZI SAVASTA HISSETMEK SILAHLARIYLA VURUSUNUZLA VURULMANIZLA OLUMLE KALIMLA TAKTIK ILE VE DAHA AKLIMA GELMEYEN BIR COK NEDEN ILE HISSETMEK ISTIYORSANIZ BU OYUNU OYANAMALISINIZ...SIMDI OKUYANLAR DIYECEKLER KI BU OYUNU

G-dOG

18.2.2011 11:30:13

0
le oynamaya devamedeceğim. Herkese bol oynaşlı günler:D

G-dOG

18.2.2011 11:27:58

+1
Operation Flashpoint Dragon Rising bugüne kadar oynadığım en iyi taktik FPS oyunudur.Her gerçek oyuncunun hayranı olabileceği bir oyundur.Bu tarzdaki ikinci oyunum ise Ghost Recon dur. Grafik olarak ses olarak gayet yeterli olmakla beraber uçsuz bucaksız bir alanda, kendi stratejimize göre mücadele verdiğimiz, tek kurşunla ölebildiğimiz gibi yanlış kararların başımıza bela olduğu, oynarken dişimi sıktığım, terlediğim, kırların havasını hissettiğim ve gece vakti uzaktan gelen helikopter sesiyle otların içine uzanıp dua ettiğim, ölen adamlarıma üzüldüğüm...yani herşeyiyle savaşın sorumluluğunu üstlendiğim, gerçekçi ve eğlenceli bir oyundur. Nedense kötü yanları ortaya çıkartıldı.Az kalsın önyargıyla oynamayacaktım.Yükleyip oynadığımda şunu dedim "Ya onlar oynamadı ya da başka oyundan bahsediyorlar."Hele 4 arkadaşımla skype üzerinden haberleşerek oynamak...Yok böyle birşey. Red River! Çabuk gel! Ha o zamana kadar ben Dragon Rising'in bölümlerini tekrar tekrar ve farklı taktiklerl

bloodmoney09

17.2.2011 23:38:09

0
ilk oyun vasatın biraz üstüydü, bakalım bu nasıl olacak..

BSC Misafiri

17.2.2011 23:24:54

0
offline co-op var mı acaba oyunda ?

BSC Misafiri

17.2.2011 23:24:49

0
Bu video bence çok yanlış bir zamanda oyunculara sunulmuş daha böyle sinematiklerle dolu seyircinin gözüne hoş gelen sahneler kullanılsaydı da bizim de kafamız "belki,neden olmasın iyi olabilir" gibi düşünceler oluşsaydı :) FPS yapmak bu devirde çok zor iş özellikle de rakiplerinin Call Of Duty ya da Battlefield ise :)

Guest-212696D84

17.2.2011 22:55:03

0
5-6 sene önce çıksa mw2 den fazla satardı.Oyun firmaları taklit yaparak değil yeni şeylerle gelmeli.Yada taklit yapacaksan grafik,oynanış vs vs açısından en yüksek çıtada olmalı.Ayrıca Medal of Honor bile beğenilmedi oysa ismide var grafiğide.Bu oyunun ismide yok grafiğide,seside,...

Project Scorpio

17.2.2011 22:27:22

0
Dragon Rising vasat bir oyun olmasına rağmen severek bitirmiştim, türü taktik FPS olarak geçse de pek taktik yaptığımız söylenemezdi umarım Red River da oynanışı iyice oturtabilirler.

Kenan0172

17.2.2011 21:55:29

0
OP Dragon Rising i oynamıştım ama beğenmemiştim. Özellikle grafikleri hiç hoş değildi. Az önce videoya baktım bu oyunda fos çıkacak gibi.. Bence codemasters araba yarışı yapsın fps yi beceremiyorlar.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Operation Flashpoint: Red River
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız