Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Okami HD, Undertale, Little Nightmares ve South Park: The Fractured But Whole Switch'e Geliyor

 
   Nintendo Direct yayını esnasında Okami HD, Undertale, Little Nightmares: Complete Edition ve South Park: The Fractured But Whole'un Switch'e geleceği duyuruldu.

   Oyunların tanıtım yazıları ve Switch versiyonu çıkış tarihleri şu şekilde:
 

   Okami HD (Yaz 2018)

Ünlü Sumi-e tarzında mürekkep resimlerle süslenen bu başyapıtı, nefes kesen yüksek çözünürlükle oyna. Nippon dünyasını harabeye çeviren sekiz başlı iblis yaratık Orochi’yi yenme görevini üstlenen efsanevi beyaz kurt vücudundaki Japon güneş tanrıçası Amaterasu olarak oyna.
 
   Undertale (TBA)

Rol yapma oyunu, canavarlar ve insanların yaşadığı bir dünyada geçmektedir. İnsanlar ve canavarlar arasında bir savaş meydana gelmiş, canavarlar bu savaşı kaybedip bir dağın içine hapsedilmiştir. İnsan olan karakterimiz ise bu dağın içine düşer ve olaylar gelişir. Karakterimiz dağdan kurtulmak için herkesi öldürebilir ya da tatlı dille işini halledebilir.
 
   Little Nightmares: Complete Edition (18 Mayıs)

Seni çocukluk korkularınla yüzleştirecek tuhaflıklarla dolu karanlık bir hikaye olan Little Nightmares'e bırak kendini! Six'in Ağız'dan kaçmasına yardım et – burası, mideye indirecekleri bir sonraki avın peşinde olan ruhların yaşadığı engin, gizemli bir kanaldır... Yolculuğunda ilerledikçe, seni kaçış yolunu bulmak zorunda olduğun bir hapishaneye ve eğleneceğin bir oyun alanına sokan dünyanın en rahatsız edici oyuncak bebek evini keşfet. Hayal gücünün sınırlarını ortadan kaldırmak için içindeki çocuğu uyandır ve çıkış yolunu bul!
 
   South Park: The Fractured But Whole (24 Nisan)

South Park: The Fractured but Whole'da oyuncular Coon and Friends ile South Park'ın suçluların kol gezdiği arka sokaklarına dalacaklar. Suçla savaşan bu çete Eric Cartman tarafından oluşturulmuştu. Cartman'ın süper kahraman alt benliği The Coon yarı insan, yarı rakundur. The Coon, takımını tarihin en çok sevilen süper kahramanları yapmaya çalışırken, Yeni Çocuk olarak oyuncular kötü güçlerle savaşmak için Mysterion, Toolshed, Human Kite ve diğerlerine katılacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Luigi’s Mansion Remake 3DS için Duyuruldu Crash Bandicoot N. Sane Trilogy 10 Temmuz'da Xbox One, Switch ve PC'ye Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.3.2018 12:27:07

0
Ooo süper

BSC Misafiri

9.3.2018 12:27:05

0
Switch çıkalı 1 yıl oldu. 3. Parti oyun yapımcıları başta ön yargılı oldukları için yeni oyun geliştirmediler baktılar ki switch deli gibi satıyor zaman kısıtlılığında en iyi yol eski oyunları uyarlamak switch'e. Haaaa bu saatten sonra yeni 3. Parti oyunlar mutlaka gelecektir. Mesela yeni cod oyunu gelecek diyorlar.

Kasatka

9.3.2018 10:19:24

0
Switch e karsi bi onyargim yok ama bu hep boyle mi gidecek. Yani switch oyunlari nintendo oyunlari disinda hep mevcut diger konsollara cikmis oyunlarin cepte tasinir versiyonu olarak mi devam edecek ve hic mi 3. Part den yeni aaa oyun giremeyecegiz ve bu strateji daha ne kadar switch i goturur switche gonul vermis arkadaslar aciklarsa sevinirim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız