Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Official Xbox Magazine, Dead Space 2'yi İnceledi

Isaac Clarke'ın yeni macerası en az ilki kadar korkunç olacak gibi görünüyor

    25 Ocak'ta raflardaki yerini alacak olan Dead Space 2'nin ilk incelemesi Official Xbox Magazine'den (Resmi Xbox Dergisi) geldi. Derginin Şubat sayısında yayınlanacak inceleme henüz ortaya çıkmasa da Stickskills'in haberine göre dergi editörleri oyuna 9.5 vermiş.
 
    Official Xbox Magazine'in oyun hakkındaki yorumları açıklanmadı, ama Dead Space 2'ye 9.5 verdiklerine göre oyunu çok beğenmiş olmalılar. Anlaşılan ilk oyundaki büyük başarı 2. oyunda da devam ediyor.
 
    Şu an yasak nedeniyle incelemeler erkenden yayınlanamıyor, ama kısa bir süre sonra diğer otoritelerin de inceleme notları ortaya çıkacaktır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dead Space 2 EA Visceral Games PS3 Xbox 360 PC Korku
Geleceğin PC'si ve Xbox 360 Aynı Kasada Buluşuyor Monster Hunter Portable 3rd Satmaya Devam Ediyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

30.12.2010 20:40:41

0
Diyecek bir şey yok..OXM'in not aralığı geniştir fazla yüksekte verir düşükte ama Fifa 11'e 7.5,NFS: HP'ye 7 falan verdiler son zamanlarda 360 oyunlarının puanı yüksektir normal olarak ama bu Multiplatform bir oyun ama Dead Space'e 6.5 vermişlerdi ki onlarda bile 3 puanlık artış sağladıysa ortalama bayağı yükselecek demektir ki sağlam olmuş oyun gerçekten..

The_Rahip

30.12.2010 17:43:57

0
Bir çıksada kendimizden geçsek, ağız tadıyla bir gerilsek

emreDZ

30.12.2010 13:45:13

0
İlk oyuna ne yenilikler getirildi söyler misiniz? Demosunu oynadım, atmosfer olarak fazla bir fark olmamakla birlikte sadece kapı ve mekan tasarımlarında farklılıklar gördüm. Grafikler gelişmiş mi, ben hayır diyeceğim ve hatta ilk oyununki daha bir güzeldi sanki. Korku ögeleri adına ne eklenmiş; koridorda ilerlerken Fear serisinde de olduğu gibi Isaac bir anda kabus görür gibi oluyor, çığlık sesleri ve ekranın sararması gibi... Yaratıklarda ise ilkinde olduğu gibi önce ayaklardan vurup düşür, sonra kollarını da halledip öldür tekniğini fazla uygulayamıyorsunuz çünkü neresinden vurursanız vurun ölüyorlar sanki. Hele o sezon sonu indirimi haberini almış gibi üstünüze hücum eden ufak bebekler sinir bozucu hale gelebilir oyun içinde sürekli tekrarlarsa. Umarım oyunun tam sürümü daha fazla yenilik getirir.

Project Scorpio

30.12.2010 10:25:59

0
Demosundan belli oluyordu zaten ne kadar sağlam geleceği.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Space 2
+ TAKİBE
AL
53 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız