Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oddworld: SW'nin PC-HD Yaması Bedava Yayınlanacak


     Oddworld Stranger’s Wrath'in PC sürümü PS3'e HD versiyonunun çıktığı şu sıralarda hâyâl kırıklığına uğratıyor. Şimdi oyunun PC sürümü ile ilgili yeni soru işaretleri oluşmaya başladı. HD sürümü PC'ye çıkacak mı? DLC olarak mı çıkacak ve en önemlilerinden biri iyi optimize olmuş olarak mı çıkacak?
 
     İşin güzel tarafı oyunun yapımcıları sessiz kalmadı ve soruları yanıtlamaya çalıştı. Just Add Water, Starnger's Wrath'in orjinalinin OpenGL üzerinde çalıştığını ancak HD sürüm ile DirectX'e döndüklerini söyledi. Böylece oyunun PC'ye uyumluluk konusunda sıkıntı yaşatmayacağı belirtiliyor.
 
    İşte bu güzel haber. Stanger's Wrath, bedava bir yama ile HD sürüme çevrilecek. Ancak bunun için biraz beklemeniz gerekiyor, 2-3 ay kadar. Mart 2012 gibi bu yama bedava çıkacak ve oyunun SD sürümüne sahip olan PC oyuncuları HD görüntünün tadına varacak.
 
    Oddworld: Stranger’s Wrath HD, 84 karakter modellemesi, arttırılmış poligon sayısı ve yüksek çözünürlüklü kaplamalarıyla bu nesle yakışan bir görüntü çiziyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Twitter Oddworld Strangers Wrath Just Add Water JAW PC PS3 yama HD bedava yama
GTA IV Modundan Gerçeğe Yakın Görüntüler Çocuğunu Oyun Başından Bıçakla Kaldırdı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

clubberkay

29.12.2011 14:03:18

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Berkay, tüm oyunlar senin için yapılıyormuş gibi aptalca yorumlar yapıp duruyorsun her habere. Oddworld senin için bir şey ifade etmiyorsa çocuk olduğun ve saçma bir oyuncu olduğun için olabilir. Madem ifade etmiyor ne girip yorum yapıyorsun arkadaşım buraya!!!!!!!
bu bana yani benim için. benim fikrime saygı duymak zorundasın senin gibi1 kere girip bidağa gözden kaybolanlan mısafirlere.

BSC Misafiri

29.12.2011 08:42:28

0
Bu oyunun pc versiyonu varmı.ne zaman çıktı ya

Doppelgangbanger

29.12.2011 04:11:40

-1
PC sürümünün HD olarak çıkması nedir? Çözünürlüğü ayarlıyorsun, 1080p Full HD oluyor zaten.

BSC Misafiri

29.12.2011 03:36:30

0
Berkay, tüm oyunlar senin için yapılıyormuş gibi aptalca yorumlar yapıp duruyorsun her habere. Oddworld senin için bir şey ifade etmiyorsa çocuk olduğun ve saçma bir oyuncu olduğun için olabilir. Madem ifade etmiyor ne girip yorum yapıyorsun arkadaşım buraya!!!!!!!

clubberkay

29.12.2011 03:17:33

0
bu oyun ben, hiç bişey çağrıştımıyor. zaten. olmasada olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oddworld: Stranger's Wrath HD ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız