Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oddworld: Munch's Oddysee 14 Mayıs'ta Switch'e Geliyor

 
Yayıncı Microids ve geliştirici Oddworld Inhabitants, 3D macera platform oyunu Oddworld: Munch's Oddysee'nin 14 Mayıs'ta dijital olarak Switch için çıkış yapacağını duyurdu.

Fiziksel sürüm daha sonraki bir tarihte çıkacak.

Oddworld: Munch's Oddysee ilk olarak Kasım 2001'de Xbox için çıkmıştı. Ardından Aralık 2011'de PC, Aralık 2012'de PlayStation 3, Aralık 2014'te PS Vita, Kasım 2015'te iOS ve Android ve son olarak Ocak 2016'da Mac için çıktı.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Bir Scrab tuzağında bacağınızı kırsanız, ruhsuz bilim adamları tarafından kaçırılsanız, kafatasınızın içine bir aygıt yerleştirilmiş olsa ve neslinizin soyunun tüketildiğini öğrenseniz nasıl hissederdiniz? Oddest Odysee'nin kahramanı Munch ile tanışın. Munch'ın şansı değişmek üzere, hem de kötü yönde. Munch'a hemcinslerini kurtarmak için yardımcı olmak size bağlı. Bu mahluklar Munch'a ilelebet sadık olacak ve kaçmasına yardımcı olacaklar. Munch serbest kaldığında Abe ile birleşip beraber Almighty Raisin'in bilgeliği ile yönlendirilecekler. Hedeflerine nasıl ulaşacaklarına dair bilgilendirilecekler ama bunu yapabilmek için beraber çalışmalılar. Munch'ın hayali hemcinslerini nesillerinin tükenmesinin eşiğinden geri döndürmek. Abe'nin ise Mudokon kankalarını kurtarmak.

 
Switch versiyonu fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Xbox Game Pass Abone Sayısı 10 Milyonu Aştı HBO Tarafından Hellraiser'ın Dizisi Yapılıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız