Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oculus Rift'in Kickstarter Destekçilerine Bedava Oculus Rift Verilecek


       Oculus Rift'in ön siparişi daha önce aktardığımız gibi bugün içinde açılacak. Oculus firmasından cihazın ilk destekçilerini bir hayli sevindirecek bir duyuru yapıldı.
 
       Oculus Rift için başlatılan Kickstarter projesinde en az Oculus Rift Dev Kit 1'e yetecek kadar yani 300 dolar bağışlayan herkes, Oculus Rift'in tüketici sürümüne ücretsiz sahip olacak. Tıpkı cihazı ön siparişle alan kullanıcılara verileceği gibi Kickstater bağışçılarına verilecek Oculus Rift'te de Lucky's Tale ve EVE: Valkyrie oyunları bulunacak. Firmanın duyuru için yayınladığı videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
oculus oculus rift virtual reality sanal gerçeklik pc john carmack
Just Cause 3'ün İlk DLC'si Çıkışa Neredeyse Hazır & Yeni Güncelleme Ay Sonunda Nintendo NX, 2016 Sonunda Çıkış Yapabilir

Kasatka

6.1.2016 14:18:35

0
Neden sevindirecek bir haber olsun ki. Oculus kickstarter katılımcılarının kaldırmıştır. Milletten para toplayıp sonra kendini faceboha satmıştır. Para veren her bağışçının oculusa dava açma hakkı vardır. Bi oculus vererek işin içinden çıkmaya calisiyorlar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oculus Rift
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız