Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ocak 2023 PlayStation Plus Essential Oyunları Sızdırıldı

 
 
Eylül 2021'den bu yana neredeyse her ay PlayStation Plus oyunlarını doğru bir şekilde sızdıran Dealabs kullanıcısı billbil-kun, önümüzdeki ay hizmete girecek yeni oyunlar olduğunu iddia ettikleri bir duyuru yayınladı.
 
Ocak ayının PlayStation Plus oyunlarının Star Wars Jedi: Fallen Order (PS5 / PS4), Fallout 76 (PS4) ve Axiom Verge 2 (PS5/PS4) olacağı bildiriliyor. 3 Ocak'tan 7 Şubat'a kadar talep edilebilecekler.
 
Aralık ayının PlayStation Plus Essential oyunları: Mass Effect Legendary Edition (PS4), Biomutant (PS5/PS4) ve Divine Knockout: Founder's Edition (PS5/PS4).
 
Bu ayın PlayStation Plus Oyun Kataloğu ve Classics oyunları Salı günü yayınlandı. Bunlar arasında WWE 2K22, Far Cry serisi, Yakuza oyunu, Middle Earth: Shadow of Mordor, Middle-Earth: Shadow of War, Ridge Racer 2, Heavenly Sword, Oddworld: Abe's Exoddus ve Pinball Heroes yer almakta.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak videogameschronicle PlayStation Plus Essential Star Wars Jedi: Fallen Order Fallout 76 Axiom Verge 2
RPG The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel – Northern War, 2023 Yılında Mobil için Yayınlanacak Nişancı Oyunu Dust & Neon, Switch'e Geliyor

BSC Misafiri

25.12.2022 14:25:02

0
oww yeaa
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız