Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

OXENFREE II'nin çıkış tarihi sızdırıldı

 
 
Night School Studio tarafından sunulacak olan keşif macera oyunu Oxenfree II: Lost Signals'ın çıkış tarihi, resmi açıklamadan önce sızdırıldı. Sızıntı haberi, geçmişte önemli oyunların çıkış tarihlerini doğru bir şekilde tahmin eden Twitter kullanıcısı PlayStation Game Size'dan geliyor. Sızıntıya göre Oxenfree II, 12 Temmuz'da biz oyun severlerin karşısına çıkacak.
 
Sızıntı haberi kaldırılan fragmanla beraber desteklendi
 
 
 
PlayStation Game Size tarafından yayınlanan çıkış tarihi sızıntısı PlayStation Store'da yayınlanan yeni bir oyun fragmanıyla beraber desteklendi. Sızıntı haberini bir şekilde doğrulayan fragman kısa sürede hızlı bir şekilde kaldırıldı ancak kullanıcılar çoktan bu fragman içeriğini ve çıkış tarihini görmüştü. 
 
İlk olarak 2021 yılında duyurulan macera keşif odaklı yapım OXENFREE II: Lost Signals öncelikle 2022 yılı içerisinde yayınlanması planlandı. Ancak bir gecikmeyle beraber bu tarih 2023 yılına atıldı. Şimdi ise oyunun 12 Temmuz'da çıkış yapması bekleniyor. 
 
İkinci oyun PlayStation 5, PlayStation 4, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming Oxenfree II: Lost Signals MWM Interactive Night School Studio doğaüstü gizem macera
Marvel Snap için yeni dengeleme güncellemesi geliyor Steam Deck'te Mart ayında en çok oynanan oyunlar açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oxenfree II: Lost Signals
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız