Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Norman Reedus, Death Stranding ve P.T. Hakkında Konuştu

 
Kojima'nın son iki projesinde ana karakter olarak bulunan Norman Reedus bu projeler hakkında konuştu. Silent Hill'ın demosu olarak yayınlanan P.T.'de ve Death Stranding'te Norman Reedus'u ana karakter olarak görmüştük.
 
Başarılı oyuncu Hollywood Reporter ile yaptığı röportajda bu oyunlar hakkında konuştu. Konuşmasından öne çıkan bölümler şu şekilde:
 
"Silent Hill iyi ki iptal oldu. Çünkü Death Stranding çok daha iyi. Kojima'nın oyunda ne yapmak istediğini daha yeni yeni anlıyorum ve bu adamın çalışma şekli ve düşünme şekli beni gerçekten çok şaşırtıyor... P.T.'yi hiç oynamadım çünkü gerçekten çok korkunç...
 
...Daha önce de oyunda bulunmuştum ve gerçekten Death Stranding müthiş bir tecrübeydi. Hikayenin bir parçası olarak büyük bir hikayenin içindesin ve büyürken oynadığım oyunlardan çok farklı. Tüm dikkatinizi ve sabrınızı göstermeniz gerekiyor. Kojima'ya bir keresinde sormuştum: 'Bu oyunlar çok gerçekçi sence bir gün oyuncuya ihtiyaç duymadığınız bir gün gelecek mi?' o ise bana 'hayır' dedi. 'Gerçeğe yakın olması için ruh gerekiyor bu yüzden asla bir oyuncu olmadan yapılamaz.' dedi." 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Hideo Kojima PlayStation 4 Sony Death Stranding
Age of Mythology Definitive Edition veya Reboot için Hâlâ Ümit Var Red Dead Redemption 2 PC İnceleme Puanları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.11.2019 11:52:08

+2
quote:

Orjinalden alıntı: FourEight Benim gibi korku, gerilim oyunlarını ve filmlerini oynamayı veyahut izlemeyi gereksiz aynı zamanda anlamsız bulan kişiler için, Norman'ın söylediği geçerli. Ne gerek var kendimizi kasmaya
Aynn hocam. Saatlerce boş dünyada kargoculuk yapmak kat kat daha zevkli. Yehuu.

Guest-AEF248198

7.11.2019 07:40:19

0
Kojima oyunlarının ilk 1-1.5 saati çok iyidir o yüzden P. T oyunu bence bu şekilde daha iyi olsu yoksa sonrası çok kötü olabilirdi.

Hell-Riegel

7.11.2019 04:00:49

+2
Arka planda neler döndüğünü ne biliyorsunuz? İyi ki iptal oldu derken belki iğneleme yapıyordur. Veya korku türünü sevmeyip oynayamıyordur. (Reklam konusunda çirkinleşmeleri meselesine katılıyorum.)

rick dangerous

7.11.2019 00:31:34

+3
Para alıp, içinde bulunduğu bir projenin iptaline sevinecek çiğlikte bir yorum yapmış! Death Stranding'e basın parayı demek istiyor burada şair. Ne lobi çevirdiler ama oyunu adam gibi reklamını yapmayı beceremediler.

Levenbreh

7.11.2019 00:11:37

0
Benim gibi korku, gerilim oyunlarını ve filmlerini oynamayı veyahut izlemeyi gereksiz aynı zamanda anlamsız bulan kişiler için, Norman'ın söylediği geçerli. Ne gerek var kendimizi kasmaya

BSC Misafiri

6.11.2019 23:37:51

+1
Silent Hills çıkmadı ama ikisi de aynı zamanda çıkmış olsa büyük ihtimal Death Stranding'i ikiye katlardı satış farkı ile Silent Hills. Aga sen kral bir projeye bi şey atıyon konami vs ayağına. Silent Hills gerçekten sağlamdı, ciddi umut vadeden bir yapımdı..

darkdogan

6.11.2019 21:55:40

+6
Silent Hill iyi ki iptal oldu. Çünkü Death Stranding çok daha iyi. .Bi tarafımla güldüm,P.T demosuyla bile derin izler bırakıp,en iyi korku-gerilim-çaresizlik hissini yaşatan deneyim olmuştu çıktığı gibi,gidipte "Kargoculuk" oyunu daha iyi demek müthiş saçmalık olmuş.Silent Hills ya da başka isimle P.T nin ortamını Kojimadan görmek dileğiyle.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Death Stranding
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız