Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Age of Mythology Definitive Edition veya Reboot için Hâlâ Ümit Var

 
Microsoft, fantastik spin-off serisi Age of Mythology'yi unutmuş görünmüyor.
 
PC Gamer'a konuşan Age of Empires kreatif direktörü Adam Isgreen definitive versiyon veya reboot ihtimali olduğundan bahsetti.
 
"Definitive versiyon, daha büyük bir şey, reboot veya yeni bir yöne gitmek. Mythology ile ilgili yapılabilecek çok sayıda olanak var fakat henüz ne yapacağımızı bilemiyoruz. Üzerine düşüneceğiz. Sonuç olarak hayranlarımızı mutlu etmek istiyoruz ve eğer hayranlar definitive versiyonun yapılmasını isterlerse, bu yöne gitmeyi kesinlikle değerlendireceğiz." 
 
Bundan yaklaşık birkaç ay önce de Eurogamer ile konuşan Adam Isgreen, Age of Empires II ve III remastered 'definitive' sürümler ile işleri bittikten sonra ekibin Age of Mitology'e geri dönebileceğini işaret etmişti. 
 
"Age of Mythology'nin bu kadar çok sevildiğini görmek harika çünkü ben de çok seviyorum. Daha az doğru bir tarih gibi, insanlar eğleniyor ve ben de seviyorum. Definitive sürümleri bitirdiğimiz zaman, Relic Entertainment tarafından geliştirilen Age of Empires IV'te de işler yolunda gibi görünüyor, geriye dönüp mit ile neler yapabileceğimize bakacağız. Çünkü miti seviyorum, geride bırakmayacağız, ne yapmamız gerektiğini bir şekilde çözeceğiz." 

Buna ek olarak, Age of Empires II: Definitive Edition'ın 14 Kasım'da Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte PC için çıkacak.

Age of Empires IV hakkında yeni haberler de çok yakında geliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer
Call of Duty: Modern Warfare Ekim Ayında PlayStation Store'da En Çok Satan Oyun Oldu Norman Reedus, Death Stranding ve P.T. Hakkında Konuştu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Venomstr

7.11.2019 18:18:48

+1
Umarım gelir. Age of Mythology müthiş oyundur.

Shovel Knight

7.11.2019 13:48:53

0
şu eski oyunları bir salın artık yeter yeni oyundan teaser paylaşın onu hypelatın aoe 4 mü alak yoksa eski oyunların 3. defa mı ot sürümü bok sürümü çıkara çıkara bir hal oldular

hayansame

7.11.2019 13:22:59

0
Aoe 1 yapacaklarina mythologyi yapsalardi daha iyiydi. mythology en saglam gorsel ve muzik atmosferine sahip oyundu.

BSC Misafiri

7.11.2019 11:52:15

+1
Age of Mythology'nin en vurucu taraflarından biri atmosferi tamamlayıcı şahane müzikleriydi.

Antikaruh

6.11.2019 21:12:28

0
Age of II'yi çıkarsınlar önce. 1 yıldır beta beta beta. Sanki Pubg anasını satayım ... Altı üstü görselleri yenileyecekler neyin multiplayer betası bu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız