Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

No Time to Die'dan Yeni Fragman Yayınlandı

 
 
Koronavirüs salgını sebebiyle ertelenen ilk filmlerden biri olan, James Bond serisinin yeni filmi No Time to Die'dan yeni bir fragman yayınlandı.
 
Salgın sebebiyle ertelenen ilk filmlerden biri olan yeni James Bond filmi No Time to Die'dan yeni bir fragman paylaşıldı. Filmin vizyon tarihi 12 Kasım, ancak ertelenme ihtimali bulunuyor. Bahsi geçen fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
Filmin yönetmenliğini Cary Joji Fukunaga üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Daniel Craig, Ana de Armas, Jeffrey Wright, Léa Seydoux, Ralph Fiennes, Christoph Waltz, Rami Malek, Naomie Harris ve Ben Whishaw gibi isimler bulunuyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Comic Book Film Haberleri james bond vizyon tarihi no time do die konusu oyuncular ne zaman fragman
Cyberpunk 2077 Oyun Müziği: Hole In The Sun Black Widow'dan Yeni Görseller Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Ö1f1

24.9.2020 11:56:51

0
Craig yakışıyor yakışmasına da, çok yaşlandı adam artık, 70 gibi gösteriyor boyunu.

çikko

24.9.2020 06:08:52

0
Son 2-3 filmdir Daniel Craig için hep son Bond filmi deniliyor, ama her seferinde kendisi geliyor başrole Bi arada Daniel Craig bir daha Bond oynamayacağını açıklamıştı, iyi para veriyorlar galba, 2012’deki Skyfall’dan beri bırakacak seriyi Neyse adam yakışıyor en azından gelsin reisi severim

Ö1f1

24.9.2020 06:00:18

0
Fragmanı izleyince endişelerim biraz daha arttı, siyah kadın bir 00. İşin doğrusu bu sjw işinin suyu çıktı. Ne olursa olsun Bond beyaz, baştan çıkarıcı maço bir erkektir. Swj'ler belki günümüzde iyi prim yaptırıyor olabilir ancak bir gerçek var ki çoğunluk bu tip konularda muhafazakar davranacaktır (bence), çünkü sırf belirli azınlıkları memnun etmek için belirli şeylerin doğasıyla oynamayazsınız, oynarsanız farklı bir gerçeklik ortaya çıkmış olur. Kendileri bilir, siyahi LGBT kadin bir Bond kurgularlar ise yeni Bond filmlerini de azınlık sjw kitle izler, kendileri kaybeder. Açıkcası şuanki Bond'un sarışın olması bile pek hoşuma gitmiyor, Bond dediğin Pierce Brosnan gibi olacak. Öte yandan Craig'li serinin nasıl biteceğini çok merak ediyorum, açıkcası senaryodan beklentim büyük, Casino Royale ile başlayan duygusal Bond havasının, dramatik senaryonun vurucu şekilde tamamlanması gerekir bence, aksi halde aynı çok sağlam ilerleyip, gizem yaratıp çok basit sonla biten filmler gibi olacaktır. Peki yeni Bond'la birlikte bu ciddi, duygusal Bond havası yeni Bond ile devam edecek mi merak ediyorum, gerçi bu çok ileri zamanların sorusu.

einhander

4.9.2020 00:54:20

0
kadro yıne bomba gıbı sanırım daniel craig abimizin son bond fılmı olabılır. artık yenı bır bond secme zamanı geldı gıbı gelıyor bana
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız