Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

No More Room In Hell 2 Steam Sayfası Açıldı

 
2011'de Source modu olarak çıkan No More Room In Hell'in devam oyunu yolda ve geliştirici Lever Games oyunun Steam sayfasını açtı.

Zombi temalı co-op FPS oyunu No More Room In Hell 2'nin 2021'in ortasında erken erişime açılması planlanıyor.
 
Erken erişim sürümü 8 oyunculu co-op oynanış sunacak ve hayatta kalmak, görevleri tamamlamak ve kurtarma çağrısında bulunmak için oyuncuların birlikte çalışması gerekecek. New York'u baz alan Brooklyn Heights ile Pennsylvania'yı baz alan Night of the Living Dead haritaları bulunacak ve haritalar her oynayışınızda rastgele unsurlar içerecek.
 
Erken erişim süresi boyunca yeni modlar, silahlar, yetenekler, ekipmanlar, insan NPC'ler ve daha fazlası eklenecek. Yaklaşık bir yıl erken erişimde kalacak. 1.0 sürümü de yeni haritalar ve modlar getirecek. Makul bir fiyattan erken erişime açılacağı belirtildi. Yeni içerikler ve özellikler eklendikçe fiyatı da kademeli olarak artacak.
 
Geçtiğimiz aylarda yayınlanan Cadılar Bayramı fragmanına aşağıdaki oynatıcıdan göz atabilirsiniz. Steam sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer No More Room In Hell 2 Lever Games zombi co-op FPS
Dead by Daylight'a Yeni HUD, Animasyonlar, Eşleştirme ve Daha Fazlası Geliyor 2020'de Birleşik Krallık'ta En Çok Satan Oyunlar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

13.1.2021 14:38:22

0
quote:

Orjinalden alıntı: Babblebabble Şu erken erişimi de kim moda ettiyse... Şimdi oyuna bir şey desen illaki atlayan çıkar "aMa oYuN eRkeN eRişİm faRkıNDa mIsIn bRo, aLpHa".
Lanet DayZ ile popüler oldu.. O günden beri hiç bir erken erişime para vermedim Bannerlord dahil. V1.0 olur tam sürüm çıkar anca öyle alırım.

Babblebabble

11.1.2021 12:26:08

+3
Şu erken erişimi de kim moda ettiyse... Şimdi oyuna bir şey desen illaki atlayan çıkar "aMa oYuN eRkeN eRişİm faRkıNDa mIsIn bRo, aLpHa".
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
No More Room In Hell 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız