Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

No More Heroes III'ten Yeni Bilgiler

 
Grasshopper Manufacture CEO'su ve No More Heroes III yönetmeni Goichi Suda, WCCFTech ile gerçekleştirdiği bir röportajda devam oyunu No More Heroes III hakkında yeni bilgiler verdi.
 
No More Heroes III'e ayrılan bütçe Grasshopper Manufacture'ın şu ana kadar bir oyununda ayırdığı en büyük bütçe ve geliştirme süreci %35 - 45 oranında tamamlanmış durumda.
 
Açık dünya No More Heroes 1'den daha büyük olacak fakat Goichi Suda oyuncuların bir Ubisoft veya Rockstar oyunundaki kadar büyük bir açık dünya beklememesi gerektiğini söylüyor. Açık dünyada belli miktarda yan görev ve bazı ekstra içerikler olacak. Goichi Suda bu ekstra içeriklerin No More Heroes'daki standart mini oyunlarda farklı bir şey olacağını belirtiyor.
 
Ana karakter Travis Touchdown'un duyuru fragmanında giydiği kostüm yeni oyunda kullanılabilir olacak fakat sadece belirli özel durumlarda. Ayrıca geliştirici ekip Beam Katana kılıcının Switch'te hareket kontrolcüsüne en iyi şekilde adapte etmek için çalışıyor.
 
Son olarak, yeni fragmanın bu yıl veya en geç gelecek yılın başlarında yayınlanması planlanıyor. 
 
No More Heroes III Switch için geliştiriliyor. 2020'de çıkacak. Duyuru fragmanını buradaki haberden izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu No More Heroes III Grasshopper Manufacture Switch
Bu Avatarın Fiyatı PlayStation Store'da $99.99 2D Aksiyon Macera Oyunu Endless Memories için Kickstarter Kampanyası Başlatıldı

BSC Misafiri

6.11.2019 14:21:01

0
Ertelenir.. 35-40 ise temiz erteleme yer.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
No More Heroes III
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız