Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nişancı Oyunu Air Twister, 10 Kasım'da Konsollara ve PC'ye Geliyor

 
 
Yayıncı ININ Games ve geliştirici YS NET, shoot 'em up oyunu Air Twister'ı PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için Steam aracılığıyla 10 Kasım'da piyasaya süreceğini duyurdu.
 
Japonya'da, PlayStation 5 ve Switch için fiziksel standart ve sınırlı sürümler bulunurken, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One ve PC sürümleri yalnızca dijital olacaktır. Ön siparişler 4 Temmuz'da başlayacak. Ek olarak ININ Games, fiziksel sürümlerle ilgili olarak henüz resmi bir duyurusu yapmadı.
 
Air Twister, ilk olarak 24 Haziran 2022'de Apple Arcade için kullanıma sunuldu.
 
Oyun açıklaması ise şu şekilde:
 
Efsanevi oyun yaratıcısı Yu Suzuki'nin sonsuz fantezi nişancı oyununda istilacılara karşı savaşarak gökyüzünde süzülün. Oyuncular, gezegenini yıkımdan kurtarmak için tuhaf istilacılara karşı savaşan Prenses Arch rolünü üstlenecek. Prenses, düşmanlarını, onları deşmek için önce zarif ışık arklarını şeklinde iz bırakan ok yağmuruna tutacak. Eğlenceli ve kolay bir dokunmatik ekranda kaydırma - ateş etme mekaniği ile, gezegenin kaderi oyuncunun ellerinde.
 
Tanıtım Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Nişancı Air Twister shoot 'em up ININ Games YS NET PlayStation 5 Xbox Series PlayStation 4 Xbox One Switch PC
Dövüş Oyunu PixelJunk Scrappers Deluxe, 27 Temmuz'da Çıkıyor Macera Oyunu XALADIA: Rise of the Space Pirates X2 Konsollar ve PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız