Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Macera Oyunu XALADIA: Rise of the Space Pirates X2 Konsollar ve PC için Duyuruldu

 
 
AKIBA'S TRIP ve Octopath Traveler geliştiricisi Acquire, nişancı oyunu XALADIA: Rise of the Space Pirates X2'yi PlayStation 5, Switch ve PC (Steam) için duyurdu. İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, Brezilya Portekizcesi, Lehçe, Japonca ve Basitleştirilmiş Çince dil seçenekleriyle şirketin dünya çapında kendi yayınladığı ilk oyunu olarak bu sonbaharda piyasaya sürülecek.
 
Acquire başkanı Takuma Endo bir basın açıklamasında, "Yeni yayın birimimiz, Acquire'ın ödüllü yaratıcı ekibinin altında tasarım yapan Japonya'daki en parlak genç oyun geliştirme beyinleriyle dolu. Çok yakında daha fazla projeyi açıklamayı dört gözle bekliyoruz.”  dedi. 
 
Oyun açıklaması ise şu şekilde:
Silahlarınızı yükseltin, silahlarınızı kontrol edin ve uzay korsanlarını yok edin! Ekranı füzeler, lazerler, bariyerler ve botlar gibi bir dizi destek silahıyla kaplayın! Kaydırmayan tek ekranlı savaş, silahlı gösterişli destek saldırıları ve güzel 3D grafiklerle oyuncuları büyüleyin.
 
Tanıtım Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Macera XALADIA Rise of the Space Pirates X2 pc ps5 switch
Nişancı Oyunu Air Twister, 10 Kasım'da Konsollara ve PC'ye Geliyor Steam, Yaz İndirimi Sonrası Kur Güncellemesine Gidebilir! Son Fırsat!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız