Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nippon Ichi Software'in Nintendo Switch için Planları Var

 
   Uzun yıllardır PlayStation ile Nintendo konsollarına oyun geliştiren ve dağıtan Japonyalı oyun geliştirici stüdyo Nippon Ichi Software'in Nintendo Switch için de planları var. 
 
   4Gamer.net ile yapılan bir röportajda (Çeviri: Gematsu) Nippon Ichi Software Başkanı CEO'su ve Yapımcısı Sohei Niikawa, gelecek planlarından detay vermeden bahsetti.
 
“Nippon Ichi Software, Gifu prefektörlüğünden çeşitli içerikler sunmaya devam edecek. Ayrıca 2017 yılında aktif olarak konsol pazarına yeni IP çıkarmaya devam edeceğiz. Ancak hepsi bu kadar değil. Daha fazla ve yeni projelerimiz olacak. Nintendo Switch için de planımız var, o yüzden takipte kalın."
 
   Soheii Niikawa ayrıca aynı röportajda 2016'daki favori oyununun Shin Megami Tensei IV: Apocalypse olduğunu da ekledi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
CDPR: "Bizim için Hikaye, Canavarlarla Savaşmaktan Her Zaman Daha Önemli Olmuştur" Capcom, Resident Evil 7'nin Birinci Şahıs Kamera Açısına Geçme Sebebini Açıkladı

dinazorkulagi

28.12.2016 18:08:10

0
Bu el konsoluna çok uzun soluklu rpg oyunları çok yakışır diye düşünüyorum da jrpg tarzı değil tabikide. Umarım iyi işler çıkarırlar. Alma fikrim var destekler geldikçe ;)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız