Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo'nun E3 2019'da Yeni Bir Donanım Duyurma Planı Yok

 
Nintendo başkanı ve CEO'su Shuntaro Furukawa, bugün şirketin finansal sonuçlarının açıklandığı raporda, Nintendo'nun E3 2019 etkinliğinde yeni bir donanım duyurusu yapma planlarının bulunmadığını doğruladı.

Shuntaro Furukawa potansiyel yeni donanım ile ilgili duyuracak bir şeylerinin olmadığını fakat  Nintendo'nun her zaman şirket içerisinde donanım geliştirdiğini sözlerine ekledi.

Son zamanlarda Wall Street Journal, Nikkei ve Bloomberg gibi önemli kaynaklar tarafından ortaya çıkan raporlar Nintendo'nun ucuz ve gelişmiş olmak üzere iki yeni Nintendo Switch modeli üzerinde çalıştığını söylüyordu. Bu raporların gerçek olup olmadığı Nintendo tarafından resmi olarak doğrulanmadı fakat E3 2019 etkinliğinde göremeyeceğiz kesinleşti.

Nintendo, geçtiğimiz ayın sonunda E3 2019 resmi websitesini açtı. Websitesi yeni oyun duyuruları ve tanıtımları hakkında herhangi bir bilgi içermiyor. Şimdilik sadece turnuvalar hakkında bazı bilgiler bulunuyor. Websitesini buradan ziyaret edebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Nintendo Switch Satışları 34.74 Milyonu Aştı Days Gone İnceleme Puanları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız