Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo'nun Bağımsız Oyun Yöneticisi Dan Adelman Firmadan Ayrıldı

Dan Adelman

      2005 yılında Xbox'dan Nintendo'ya geçen Dan Adelman, World of Goo ve Cave Stroy gibi bağımsız yapımları Wii U'ya getirmesiyle tanınıyor. Adelman, Nintendo'nun bazı oyunları belli bölgelere sınırlandırmasını eleştirmesinden dolayı bir dönem firma tarafından basına konuşması ve Twitter kullanması yasaklanmıştı. Adelman bugün Nintendo'dan ayrıldığını duyurarak Twitter kullanmama yasağını bozdu.
 
     Nintendo'yu bazı noktalar konusunda haklı olarak eleştiren Adelman, firmanın bağımsız oyunlara hala önem verdiğini, bu oyunların desteklenmesi konusunda büyük bir ekibin çalıştığını belirtti. Adelman, bir sonraki hedefinin direk olarak bağımsız oyun stüdyolarına yardımcı olmak olduğunu söylüyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii U Konsol Console
WWE 2K15'in Yeni Nesil Sürümünden İlk Görüntü Yayınlandı World of Warcraft: Warlords of Draenor'un Çıkış Tarihi ve Sinematiği 14 Ağustos'ta Yayınlanacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız