Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendogs+cats'ten Yeni Görüntüler

Köpekler kedilerden daha fazla sevilecek gibi görünüyor

     Nintendo DS'te Nintendogs'un bu kadar büyük ilgi göreceğini kim bilebilirdi ki? Bu cihazın dokunmatik ekranı sayesinde köpeklerimizle ilgilenmek büyük bir zevk haline gelmişti. Şimdi sıra 3DS sahiplerinde, bu defa kediler de oyuna giriyor.
 
     Gerçek zamanlı evcil hayvan simülasyonu olan Nintendogs+cats, 3DS'in çıkış oyunları arasında bulunuyor. Bu defa 3D desteği ve daha gelişmiş görsellerle daha büyük bir eğlence sunma amacında.
 
     Oyun 3 değişik sürümle piyasaya çıkacak. Bu sürümlerin isimleri ise Nintendogs + Cats: French Bulldog & New Friends, Nintendogs + Cats: Golden Retriever & New Friends ve Nintendogs + Cats: Toy Poodle & New Friends olarak açıklandı.

     Aşağıda oyunun yeni ekran görüntülerini görebilirsiniz. Bu görüntüler düşük çözünürlükte olduğundan grafikler kötü görünebilir. Oyun içinde çok daha iyisinin olduğunu videolardan anlayabilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo nintendogs Cats 3DS Pet
Tales of Xillia'nın Yeni Karakteri "Leia Roland" Shoot Many Robots Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendogs+cats
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız