Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo'dan Yeni Açıklama: Gelecek Yıl da Switch Konsolu Desteklenecek

 
 
Nintendo tarafından kullanıcılara sunulan Switch konsolu için yeni bir açıklama yapıldı. Şirketin başkanı önümüzdeki mali yılda da mevcut konsolu destekleyeceklerini aktardı. Bu kapsamda yeni yazılımlar, programlar ve daha fazlası konsola dahil olacak.
 
Yeni bir röportajda çeşitli açıklamalar yapıldı
 
 
 
Nikkei ile yapılan yeni bir röportajda Shuntaro Furukawa'ya Switch'in artık geride bırakılıp bırakılmayacağı soruldu. Bunun yanı sıra bu konsola olan destek konusunda çeşitli sorular yöneltildi. Furukawa ise şöyle yanıt verdi:
 
"Nintendo olarak Mart 2024'te sona eren mevcut mali yılın sonuna kadar Switch'e odaklanmaya devam edeceğiz. Mart 2025'te sona eren bir sonraki mali yılda ise konsolu çeşitli yazılımlarla beraber desteklemeyi sürdüreceğiz."
 
Öte yandan Nintendo henüz bir sonraki konsola ilişkin planları hakkında resmi olarak yorum yapmadı. Ancak VGC kaynaklarına göre şirket, Switch 2'nin geliştirme kitlerini ana ortaklara gönderdi ve bu yeni konsolun çıkış tarihi ise 2024'ün ikinci yarısı olarak varsayılıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Marvel’s Spider-Man 2 için İlgi Çekici Sinematik Fragman Yayınlandı Activision, Call of Duty Warzone'un Yeni Haritasına İlk Bakış Sundu

mahsur kalan adam

3.10.2023 15:34:36

0
Bu yenisi çıkmayacak demek değil
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız