Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Nintendo İnsanların Mobil Oyun Oynama Şeklini Değiştirebilir"


        Bildiğiniz gibi Nintendo, DeNA ile ortaklaşa olarak bu sene içinde mobil platformlar için ilk oyununu çıkaracak. DeNA Batı'nın CEO'su Shintaro Asako, Pocket Gamer Connects San Francisco 2015 etkinliğinde iki firmanın ortaklığı hakkında konuştu.
 
        Asoka, Nintendo'nun mobil oyunundan beklediklerini şu sözlerle dile getirdi:
 
       "Nintendo anlaşması dev, dev bir anlaşma. Nintendo, en iyi IPlere ve mobil platforma harika uyacak IPlere sahip. Nintendo'yu ikna etmemiz 5-6 yılımızı aldı. Oyunlarını Mobage (DeNA'nın tarayıcı platformu) üzerinden yayınlamaları konusunda ikna etmeye çalıştık. Bu fikri beğenmediler. Beş yılın ardından sektör değişti. Pazar değişti. Nintendo Çin gibi ülkeler dahil olmak üzere ulaşamadığı yerlere ulaşmak istiyor. Bence oyunlarımız, insanların mobil oyun oynama şeklini değiştirebilir. Başarılı mobil oyunların keşfedilebilir olması gerek. Nintendo'nun "başlaması-ücretsiz" mobil oyunlarını denemek isteyecek yüz milyonlarca insanın olacağına inanıyorum."
 
       DeNA ve Nintendo'nun bu yıl içinde çıkacak mobil oyununu duyurmak için hazırlıklara başladıklarını hatırlatalım. Bakalım Nintendo'nun hangi serilerini mobil platformlarda görebileceğiz? Yorumlarınızı ve beklentilerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pocketgamer.biz nintendo DeNA mobil
Belirlenen Sayıda Oyuncu Öldükten Sonra Satıştan Çekilecek The Flock Bu Ay Çıkıyor Terraria Mac ve Linux İçin Resmi Çıkışını Yaptı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.8.2015 14:50:13

0
Arkadaşım sadece mario olur mu yahu ?? Nice RPG oyunları var uyum sağlayacak, bence süper olacak ??

BSC Misafiri

14.8.2015 14:47:29

0
Nintendo için geç bir adım,mobile de geçmenin bi tabi faydası olacaktır.w Ama şu ben çekirdek kitlemden başkasını iplemem aga modundan umarım vazgeçerler. Birde nintendo sever dostların Nintendoyu herkes anlamazcı dostlar var :) selam olsun onlara

olağan_şüpheli

14.8.2015 01:36:17

0
kendi konsolun dururken ne diye mobile oyun yaparsın ki. acaba eski oyunların ekmeğini yedik mobilden de ne koparırsak falan mı diye düşünüyorlar. ekleme: mobile oyun yapacaksanız bari vita ya da el atın bir iki mario oyunu donkey kong falan güzel olurdu baya.

fresheyır

13.8.2015 17:11:03

0
nintendoyu çok sevmem nedense platformuna kapanık olması kendini beğenmiş bir tavır sergiliyor gibime geliyor pokemon fanı falanda değilim mario fanıda değilim aslında daha önce nintendonun yaptığı neredeyse hiçbir oyunu oynamadım ama marionun şu 3 boyutlu evrendeki o güzel rengarenk dünyasını görmeyi isterdim ayrıca videolarda insanlar çok eğleniyor düşünsenize sınıfta 4 arkadaş herkes mario indirio ne şenlik olur

BSC Misafiri

13.8.2015 14:58:44

0
quote:

Orjinalden alıntı: kpln04 yapacagin en fazla bi mario oyunu be ne abarttiniz mobil oyunları gameloft bile saldı bu tarafı
Yıllardar beri aynı düşünce yapısıyla yaşayan senin gibiler için yapmıyorlar ki bu oyunları. Senin gibilerine göre Nintendo=Mario ama oyun dünyası Nintendo'nun çok yüksek puan ortalamalarına sahip oyunlarını gayet iyi biliyor. Art Academy diye bir çizime meraklı olanlar eğitmek ve çalışmalarını paylaşabilmeleri için bir oyunu var mesela, google'a ''Miiverse Robin Williams'' yazarsan 13 saatte çizilen çok başarılı bir resmi görebilirsin. Bunların dışında; Animal Crossing Battalion Wars Chibi Robo Captain Toad Donkey Kong Fatal Frame Kid Icarus Kirby Luigi's Mansion The Legend of Zelda Metroid Prime Nintendogs Pikmin Pokemon Professor Layton Punch-Out Star Fox Splatoon Super Smash Bros Wario Xenoblade Yoshi gibi pek çok oyun serisine sahip Nintendo. Özellikle el konsolunda çok büyük satış rakamlarına ulaşan serilerin mobilde başarısız olması için bir sebep yok.

silverygt

13.8.2015 13:20:25

0
Bi mario bros bekliyoruz bizde..

WiiSmash

13.8.2015 12:13:59

0
warioware güzel gider aslında ha

Geldimmigordun

13.8.2015 03:15:28

+2
yapacagin en fazla bi mario oyunu be ne abarttiniz mobil oyunları gameloft bile saldı bu tarafı

qqqqrpppp

13.8.2015 02:18:30

0
belki bizim gibilere mobil oyun oynatabilir nintendo hadi bakalım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız