Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo: Yıl Sonunda Yepyeni Oyunlar Duyuracağız

Wii U için Zelda Wind Waker duyurusu yapılmıştı

     Nintendo kısa bir süre önce Wii U için oldukça güzel oyun duyuruları yaptı ve firmanın hayranlarını fazlasıyla memnun etti. Anlaşılan oyun devi bu duyurularla yetinmeyecek ve yepyeni oyunları bu yıl içinde duyuracak.
 
    Nintendo başkanı Satoru Iwata'nın açıklamasına göre E3 fuarında Super Smash Bros, Mario Kart gibi oyunların duyurusunun yanı sıra, şu ana kadar hiç bahsetmedikleri bazı yapımların da duyurusu yıl sonundan önce yapılacak. Muhtemelen Tokyo Game Show'da önemli duyurular gelecektir. Bakalım Nintendo'nun ne gibi sürprizleri var.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii U Konsol Console
Street Fighter X Tekken DLC'leri PC'ye Geliyor Fantasy Life, Online Oluyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

cengizhan1903

3.2.2013 15:09:07

+1
Zelda çıksın Zelda

BSC Misafiri

3.2.2013 13:57:36

0
darkwii kardeş sen youtube'den video izleyeceğine önce konsolların satış rakamlarını oku istersen.3ds satışları bu gidişle ds'i bile gececek.wii donanım sıfır dendi 100 milyon sattı en yakın rakiplerinden 25 milyon fazla demek bu.yani xbox'un ps'nin 2 sene sonra ulaşacakları satış rakamları oluyor kaldıki yeni konsollarını çıkarmadıklari takdirde. resident evile gelince 2 senede 4 milyon satmış bi konsola bu oyunu ne diye yapsınlar? 100 bin satması içinmi masrafa girsin bu firma.3ds uçmuş gitmiş sen ne diyosun.cocuk cocuk yorumlar yapmayın

MooDyUK

3.2.2013 13:41:07

0
Biraz büyüklere yönelik oyun çıkartın

furkangoth

3.2.2013 02:11:33

0
Nintendo artık güçlü konsol üretme hedefinde değil zaten. Wii U tabii ki xbox 360 ve ps3'den daha iyi bir grafiğe sahip ki olmak da zorunda ancak wii u'nun önemli olan özelliği getirdiği yeni kontrol seçeneği cpu'su değil. Daha yeni konsollar çıkmadan kim kazanır diye bir tahmin yapmak çok saçma belki gamecube kadar bile başarılı olamayacak (ki az oyununa rağmen ilk rakamlar bunun olmayacağını doğruluyor) belki de wii'den bile daha başarılı olacak (gönlüm de bundan yana). Zaten bayağı bir oyun açıkladılar miyamoto'nun yeni oyununun açıklanacağını sanmıyorum ama yeni bir metroid veya starfox konusunda ümitliyim. Belki f-zero veya mother da olabilir (hiç sanmasam da). Nintendo bu nesil 3. partinin desteğini almak zorunda tamam zelda, mario, kirby, metroid gibi muhteşem serileri yetip artıyor bile ancak hardcore oyuncu kitlesini çekmek istiyorlarsa gerçekten büyük bir desteğe ihtiyaçları olacak. Vita'ya şu anda oyun çıkarmak gerçekten çok saçma olur RE: Revelations'ın Vita'ya çıkmamasının sebebi de bu. Zaten herkes vita'nın 3ds'ten güçlü olduğunun farkında bir oyunla dünya büyük bir aydınlanmaya gidecek değil.

alsndnz

3.2.2013 02:08:21

0
darkwii@ hayır okurken güldüm insan ders almaz mı kardeşim wii çıktığında grafik anlamında herhangi bir iddası yoktu paşalar gibide sattı , Vitanında 3DS'i geçmesi 1 oyunla olacak iş değil 3DS aldı başını gitti vitayı bu saatten sonra aynı anda çıkacak 10 tane exc kutarır (oda hayal) 1 oyunla vita 3ds i geçecek demi ? oldu o zaman biz kalkalım (nick,avatar,yorum uyumsuluğuda iyi fikirmiş)

Kazumatr

3.2.2013 01:39:56

0
nintendo sonynin ps4 u aciklayacagini ahmin ederek yada bilerek bu aciklamayi yapti muhtemelen yoksa durup dururken boyle biseyin aciklama gereksinimi olmazdi. Bu sefer wii deki basariyi wii u yakalayamayacak bence cunku nintendo konsolu guclu cikarttim sanarak cikacak yeni nesil konsollarin cok gerisinde kalicak zaten internette videolara bakarsaniz wii u next gen degil ps3 ve xbox 360 a rakip cikmistir :D Bunun haricinde ps vitaya da duyurulan killzone mercenary oyunu gercekten vitanin gucunu fazlasiyla gostermeye yetiyor.3DS inde isi zora giricek vita satislarida patlayacaktir.Artik nintendo bu nesildeki savasi kaybedicek wii ve ds teki basarisi oylefe kalicak. Birde capcom resident evil revelations u vitaya yapamayacaklarini hd grafiklerle masaustu konsollara cikartabileceklerini diyorlardi ,acikca efendim simdi vitaya cikartirsak 3DS teki oyunun grafikleri baya geride kalicak nintendonun konsolu nun imaji zedelenecek diyemiyorlarda :) gercekler ortada fan olarak konustugumu dusunen varda biraz youtube da gercekleri gorsun videolari izleyerek.

itachi237

3.2.2013 00:29:43

0
Zelda Wii U çıksın !!!

aykut291

2.2.2013 23:54:28

-1
20 Şubatta Sony Ps4 nükleer bomba patlasın Nintenod Wİi U isimini unutalım inşallah :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız