Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo Wii U'nun Oyunlarına Yakından Bakın


     Wii U ile birlikte beklediği çıkışı yapamayarak yeni nesil konsol savaşlarında geride kalan, ancak oyunlarının kalitesinden de ödün vermeyen Nintendo, bildiğiniz gibi bu yıl Gamescom'a katılmıyor. Bu yüzden Nintendo'dan yeni oyunlar göremeyecek olsak da, konsol için çıkmış ve çıkacak önemli oyunların yer aldığı bir videoya göz atabiliriz.
 
     Yeni The Legend of Zelda ve Xenoblade Chronicles X gibi çıkmamış oyunların yanı sıra, Mario Kart 8 ve Donkey Kong Country: Tropical Freeze gibi oyunlarda bu videoda karşımıza çıkıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii U Konsol Console games video the time is now
Until Dawn, Killzone: Shadow Fall'un Motoruyla Yapılıyor Phantom Dust'ın Yeni Nesil Sürümü için Daha Bekleyeceğiz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

15.8.2014 22:15:28

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Nintendo konsol yapmayi biraksa da artik su oyunlari xboxda ve playstationda gorebilsek
Konsol firmaları içinde geçmişi en köklü olan ve sadece oyun ve konsol için faaliyet gösteren Nintendo iken ve üstelik içlerinde en fazla oyun ve konsol satıp gelir elde eden de Nintendo olunca nasıl bırakabilir diye düşünseydin keşke. @MKaan98, Aynen dediğin gibi 3. parti oyunlar günümüzde bilgisayarda daha iyi grafiklerle oynanabiliyor. Xbox One ve PS4 shooter ve aksiyon ağırlıklı oyunlar yüzünden benzer konsol oldukları için iki yeni nesil konsol alanların büyük çoğunluğunda bir tercihlerini Wii U'dan yana kullananların oranı bayağı fazla.

BSC Misafiri

13.8.2014 12:01:57

0
Nintendo konsol yapmayi biraksa da artik su oyunlari xboxda ve playstationda gorebilsek

4anonim

13.8.2014 11:16:10

+2
şu oyunları gördükçe insanın tekrar Wii U alası geliyor. Konsola üçüncü parti desteği pek yok ama birinci parti oyunları al beni diyo. Ama üçüncü parti oyunlar olmadan da olmuyor. Bu konsolun tek sorunu gerçi bu konsolu alanın da bi xbox one veya ps4 veya pc si vardır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız