Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo Switch'in Bir Çıkış Oyunu Daha Oldu

 
   The Binding of Isaac: Afterbirth+, Nintendo Switch'in çıkış oyunlarından birisi olacak. Dağıtıcı ve geliştirici Nicalis oyunun 3 Mart tarihinde çıkış yapacağını duyurdu.
 
   Resmi site üzerinden yapılan açıklamaya göre de oyun Nintendo Switch üzerinde hem dijital hem de kutulu olarak sunulacak ve fiyatı da $40 olacak. İçerisinde ise orijinal Binding of Isaac, Afterbirth ve Afterbirth+ bulunacak. Ayrıca, oyunun ilk birkaç bin kopyasına "özel bir şey" ekleneceklerini belirttiler ancak bu özel şeyin ne olduğu henüz açıklanmadı.
 
   Böylelikle Nintendo Switch'in çıkış oyunu sayısı 5'ten 6'ya yükselmiş oldu. Konsolun çıkış yapacağı gün ulaşılabilir olacak oyunlar şu şekilde:
 
-1-2-Switch
-The Binding of Isaac: Afterbirth+
-Just Dance 2017
-The Legend of Zelda: Breath of the Wild
-Skylanders: Imaginators
-Super Bomberman R

 
   Nintendo Switch 3 Mart tarihinde dünya genelinde çıkış yapacak. Cihazın fiyatı ise $299/€299/£279. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Tekken 7 Çıkış Tarihi Önümüzdeki Hafta Açıklanacak Titanfall 2 Nintendo Switch'e Gelir mi? "Fuck No"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

İdrak İstimlak

21.1.2017 18:10:27

0
6 oyun cikis icin cok az, ozellikle oyunlara bakinca sadece Zelda cikis oyunu sıfatını hakediyor, digerleri yemegin yanindaki sos gibi.

_Nintendo_

21.1.2017 00:50:37

0
Hocam bayilik sistemi başvuruyla gerçekleşen bir oluşum, mesela geçtiğimiz Ekim ayında Yunanistan'dan CD Media SE şirketi ülkesinin ve Balkanların bayiliğini aldı. Ülkemizden herhangi bir şirkette Nintendo'ya başvurup gerekli şartları sağlarsa bayilik alabilir. Yıllar önce Nortec bayilik yaparken Avrupa'da bizim paramızla 450(250 euro) liraya satılan 3DS'i 799 liraya sattığını hatırlıyorum ve aral gibi bir şirketin bayi olabileceğinin düşüncesi bile beni seve seve %20 gümrük ve kargo ödemeye yönlendiriyor.

2K

20.1.2017 22:39:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: mehmetalpertr Nintendo Türkiye'ye gelsin diye kampanya başlatmışlar.. Haberini yapabilir misniz ? Ya da Nintendo fanları bu linkten imzalayabilirler kampanyayı.. https://www.change.org/p/nintendo-nintendo-we-want-you-back-in-turkey-nintendo-seni-yeniden-t%C3%BCrkiye-de-istiyoruz?source_location=minibar
Gelse çok iyi olurdu Türkiye'de Nintendo konsollarını kullanan çok az kişi var. O yüzden direk Türkiye'de alabileceğiniz oyunlar oldukça sınırlı ya da deli gibi pahalı oluyor. Online zaten Nintendo'un hala çözemediği bir sistem.

mehmetalpertr

20.1.2017 21:54:42

0
Nintendo Türkiye'ye gelsin diye kampanya başlatmışlar.. Haberini yapabilir misniz ? Ya da Nintendo fanları bu linkten imzalayabilirler kampanyayı.. https://www.change.org/p/nintendo-nintendo-we-want-you-back-in-turkey-nintendo-seni-yeniden-t%C3%BCrkiye-de-istiyoruz?source_location=minibar

mementopolis

20.1.2017 20:34:04

0
60 $ dolar mı? :)

Bowser Zeki

20.1.2017 17:06:13

0
Çıkış berbat üzgünüm. Ama gelecek vaadediyor konsol.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız