Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo Switch XL Bu Yıl Çıkmayacak

 
Başlangıçta resmi olmasa da Nintendo'nun biri daha ucuz diğeri de güncellenmiş versiyon olmak üzere iki yeni Switch modeli üzerinde çalıştığı uzun zamandır biliniyordu.

Bunlardan ilki Nintendo Switch Lite dün duyuruldu ve Nintendo Amerika başkanı Doug Bowser da Nintendo Switch Lite'ın şu anda yolda olan tek revizyon olduğunu ve güncellenmiş versiyonun henüz gelmeyeceğini doğruladı.

CNET'in haberine göre "Switch Lite bu tatil döneminde çıkacak tek yeni Nintendo Switch donanımı. Bowser'ın söylediği üzere, daha büyük Switch şu anda bir üst modele geçmeyecek."
 
Sadece taşınabilir mod için tasarlanmış olan Nintendo Switch Lite 20 Eylül 2019'da sarı, gri ve turkuaz renk seçenekleriyle $199 fiyattan satışa sunulacak. TV modunda veya tablet modunda kullanmak mümkün olmayacak. Kontrolcüler cihaza bağlı olup Joy-Con'lar gibi çıkarılmayacak. Ayrıca IR Motion Camera ve HD rumble özellikleri de yeni modelde bulunmayacak. Lite modelin ekran boyutu 5.5 inch, ağırlığı 276 gram ve pil süresi de ortalama olarak 3 - 7 saat arasında.  Orijinal model ile Lite modelin özelliklerinin karşılaştırıldığı web sitesini buradan ziyaret edebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Game Informer Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Call of Duty: Modern Warfare Çok Oyunculu Gunfight Modu Bu Akşam Gösterilecek Fire Emblem: Three Houses'ın Yeni Fragmanında Blue Lion Hanesi Tanıtılıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Kreuger

14.7.2019 08:57:01

0
Yolda bulsam almam cünkü oyunları daire,araba fiyatında ,kopi oyunlar oynatırsa alınır

Geldimmigordun

11.7.2019 17:27:03

0
Ps5 ve xbox scarlett ile birlikte çıkarsın bence de

BSC Misafiri

11.7.2019 14:15:30

0
Özelliklerine göre pahalı çıkmış. İyi ki zamanında yunanistandan getirttim ...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız