Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo Switch, Miiverse ile StreetPass Özelliklerine Sahip Değil

 
   Nintendo Switch, Nintendo'nun sevilen sosyal özellikleri Miiverse ile StreetPass'e sahip olmayacak.
 
   Nintendo Amerika Halka İlişkiler Müdür Yardımcısı David Young, New York'ta gerçekleşen Switch etkinliğinde GamesBeat'e doğruladı. Young Miiverse ile ilgili soru sorulduğunda "Buna Nintendo Switch için Miiverse kullanmayacağız şeklinde cevap verebilirim." dedi.
 
   3DS sahibi iki kişinin yan yana geçtiğinde veri aktarımı yapmasını sağlayan fonksiyon olan StreetPass'in Nintendo Switch'te kullanılmayacağı hakkında ise Young, Nintendo Switch'in el konsolundan çok bir ev konsolu olduğunu belirtti ve bu sebeple özelliğin bulunmayacağını söyledi.
 
   Bunun dışında Nintendo Switch, sosyal medya platformlarını destekleyecek ancak net bir şekilde Facebook, Twitter ve YouTube veya Twitch olacak diye belirtilmedi. 
 
  Nintendo Switch 3 Mart tarihinde dünya genelinde çıkış yapacak. Cihazın fiyatı ise $299/€299/£279. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
The Legend of Zelda: Breath of the Wild - Switch vs. Wii U Grafik Karşılaştırması PlayStation YouTube Kanalında Paylaşılan En Kötü Tanıtım Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

19.1.2017 01:23:18

0
gtx860mli bir oyun laptop'ım var Witcher 3'ü Fallout4'ü falan ultrada oynuyorum. Şarjda değilken ultrada oynayamam çünkü gpu kendini kısıyor, ayrıca 3 saat zar zor sürer şarjım bitiyor. Bahsettiğim 5000 tllik bir laptop. Bütün gaming laptopların şarja bağlı değilken böyledir pil ömrü aşağı yukarı. 300 dolara taşınabilir skyrim oynatan bir cihaz Switch, 3 saat pil ömrüne bilip bilmeden çamur atmayın zaten dışarıda 3 saat oyun oynayacak vaktiniz varsa bulunduğunuz yerde priz bulup oyununuza devam edebilirsiniz. Pascal teknolojisine sahip tegra x2 kullanılacak diyorlar, sistem güçlü gayet. şayet eski versiyon x1 kullansalar bile wiiUdan kağıt üzerinde 3 kat daha güçlü bir cihaz olacağını bu işten anlayan biri anlar rahat bi şekilde.

Bowser Zeki

18.1.2017 16:43:58

0
En düşük ayarlarda 6 saat gidiyor daha ne istiyorsunuz? Telefonları örnek alın bir oyun oynayınca ve internet açıkken dk da %1 azalıyor 1-2 saat zor gidiyor...

esmerbuyucu

17.1.2017 21:51:21

+1
quote:

Orjinalden alıntı: rambocuk Daha çok ev konsoluysa bu ki zaten öyle 2.5 saat şarz süresi felaket bi durum , neden wii u dan bir gıdım bile olsa güçlü yapmıyorsunuz cihazı anlamak mümkün değil
Zaten Wii U'dan güçlü. Ev konsolu olduğu için şarjı taşınabilir moddayken 3 saat gidiyor. Yorum yaparken ölçüp tartsanız en azından bunlar olmaz.

rambocuk

17.1.2017 12:15:17

0
Daha çok ev konsoluysa bu ki zaten öyle 2.5 saat şarz süresi felaket bi durum , neden wii u dan bir gıdım bile olsa güçlü yapmıyorsunuz cihazı anlamak mümkün değil

CaSsErDoDo

16.1.2017 13:38:00

0
Miiverse harikaydı bu olmadı şimdi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız