Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo Switch Çıkışında Virtual Console Desteği Sunmayacak

 
   Nintendo, bugün yayınladığı bülten ile, eski oyunları oynama imkanı sunan Virtual Console'un Nintendo Switch'in çıkışında bulunmayacağını doğruladı. 
 
   Nintendo,
"Virtual Console oyunları Nıntendo Switch'in çıkışında ulaşılabilir olmayacak. İlerleyen zamanlarda daha fazla bilgi paylaşacağız." 
 
   Çıkışında bulunmayacak açıklamasıyla Virtual Console desteğinin daha sonra geleceğini bekleyebiliriz. Eurogamer, geçtiğimiz yıl GameCube oyunlarının Virtual Console'da yer alacağını rapor etmişti ancak Nintendo henüz GameCube oyunlarının Nintendo Switch'te olup olmayacağını doğrulamadı. Nintendo'nun belirttiği üzere konu hakkında daha fazla bilgi ilerleyen zamanlarda paylaşılacak. 
 
   Nintendo daha öncesinde Nintendo Switch'in çıkışında internet tarayıcısı bulunmayacağını ve Netflix, Amazon, Hulu ve HBO Go gibi video-streaming servislerinin de desteklenmeyeceğini açıklamıştı. Bu içeriklerin de daha sonra gelmesi bekleniyor. 
 
   Nintendo Switch 3 Mart tarihinde dünya genelinde çıkış yapacak.    

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Celeste Nintendo Switch'e Geliyor Injustice 2 için Yeni Bir Tanıtım Videosu Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mit_27

24.2.2017 13:45:50

+1
Keşke Fast RMX Shovel Knight ve Snipperclips'in launch oyunu olduğu haberini de paylaşsanız

_Nintendo_

24.2.2017 08:42:09

0
Mart 2011'de piyasaya çıkan 3DS'te de internet tarayıcı vb. özellikler olmadığı gibi eshop bile Haziran ayında aktif hale gelmiş. Virtual Console pek çok eski Nintendo konsolunun yüzlerce oyununu ifade eden bir sistem ve konsolun çıkışına hazır olup o oyunları satmayı da herhalde en çok Nintendo isteyecektir. Switch'e sonradan harici sabit disk veya eski nesil oyun kumandaları desteği gelebileceği yöneticileri tarafından açıklanmış olsa da, hani Virtual Console ve uyarlanacak yüzlerce oyunun isteyeceği zamanı anlayabilirim fakat diğerleri konsolun çıkışında rahatlıkla sunulabilecek şeyler.

BSC Misafiri

24.2.2017 08:21:26

+1
Valla daha tamamlanmamış erken erişim oyunlarına alıştık ama ilk defa erken erişim ayarında bir konsol çıktığını görüyorum. Çok yakından takip etmiyorum ama bu konsol ile ilgili haberler hep " ilk çıkışında bu olmayacak.. ilk çıktığında bu desteklenmeyecek... vs vs" tarzında haberler. Garip...

rambocuk

23.2.2017 21:36:42

0
Eski oyun eski oyundur gelmiş geçmiş en iyi oyun olsa bile eski oyunu oynamak çok zor geliyor o yüzden umrumda değil , en büyük sebebide aynı dinamikleri ve hikayeleri defalarca defalarca binbir türlü oyunda yaşamış olmamdır , tekrar hissi okadar tavan yapıyorki eski bir oyun oynarken oracıkta uyuya kalıyorum , o yüzden bu yok plas mış yok gold muş verilen oyunlar zerre ilgimi çekmiyor

mementopolis

23.2.2017 21:23:12

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: mementopolis Sebebi belli, Online Servisi parali yapiptikdan sonra eski oyunlari ve Online servis ile sunacaklar bu sistemi. Nintendo cok cakal bir firma oldu ben bunu gördüm.
Xbox One Satışları yerine Gold satışlarını veren Microsoft çakal değil ama bir uygulamayı erteleyen Nintendo Çakal oluyor değil mi?
ikiside cakal hatta sony de cakal ne olacak simdi ? ....

BSC Misafiri

23.2.2017 21:13:46

0
quote:

Orjinalden alıntı: mementopolis Sebebi belli, Online Servisi parali yapiptikdan sonra eski oyunlari ve Online servis ile sunacaklar bu sistemi. Nintendo cok cakal bir firma oldu ben bunu gördüm.
Xbox One Satışları yerine Gold satışlarını veren Microsoft çakal değil ama bir uygulamayı erteleyen Nintendo Çakal oluyor değil mi?

BSC Misafiri

23.2.2017 21:13:07

0
O yok bu yok, bu konsol neden çıkıyor acaba ne var zelda'dan başka. Bir tarayıcı bile koyamamışlar.

mementopolis

23.2.2017 17:21:54

0
Sebebi belli, Online Servisi parali yapiptikdan sonra eski oyunlari ve Online servis ile sunacaklar bu sistemi. Nintendo cok cakal bir firma oldu ben bunu gördüm.

hamza53

23.2.2017 17:02:15

0
Daha sonra bilgi verilecek ne demektir ya.Konsolun çıkmasına ne kaldı şurda.Almayı düşündüğüm bi konsoldu ama çıkan her haberle daha da soğuyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız