Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo Sunumunda Duyurulan Tüm Oyunlar

 
 
Nintendo, Switch konsolu için geçtiğimiz gün yeni bir sunum gerçekleştirdi. Sunumla beraber bir dizi yeni ve gelecek oyun duyuruldu. Oyunların bazıları çıkış tarihi alırken diğerleri sadece yeni fragmanla karşımıza çıktı  Indie World'de gösterilen oyunların tam listesi için aşağıya göz atabilirsiniz.
 
Shantae Advance: Risky Revolution - 2024 
 
 
 
Yeni bir deneyim olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan oyunda cin güçlerinizi kullanarak farklı hayvanlara dönüşebilirsiniz. Ayrıca dört oyunculu yerel savaş modu da oyunda yer alıyor. 
 
Core Keeper - 2024 yazı
 
 
 
Zindan temelli Core Keeper'da ayrıca simülasyon unsurları yer alıyor. Oyunda gruplar oluşturabiliyor, evcil hayvanları yumurtadan çıkarabiliyor ve efsanevi canavarlarla savaşabiliyorsunuz. 
 
On Your Tail - 2024 (belli bir süreliğine konsol özel)
 
 
 
İlgi çekici karakterlerin yer aldığı bu hikaye odaklı oyunda, dedektiflik ve gizem unsurları yer alıyor. Pitoresk Borgo Marina'da, şehirde sizi takip eden maskeli bir tehdidin gizemini çözmek için ipucu kartları topluyorsunuz. 
 
Howl (şu anda mevcut)
 
 
 
Eski tarz sanat tarzına sahip sıra tabanlı taktik oyunu. Peri masalı dünyasında sesle yayılan bir vebanın kuşatması altındasınız.
 
The Star Named EOS - 2024 baharı
 
 
 
Hikaye odaklı bulmaca oyunu. Burada annenizin yokluğunun sırrını ortaya çıkarırken gerçeklik ile anılar arasındaki farkı araştırıyorsunuz. Anlık görüntüler ve not defteri parçalarını kullanarak hikayeyi bir araya getiriyorsunuz.
 
Backpack Hero (şu anda mevcut)
 
 
 
Backpack Hero'da, büyülü sırt çantanızdaki eşyaları bir araya getirmeniz ve zindanları keşfetmeniz gerekiyor. Tüm bunları bölgenizi yeniden inşa etmek için kullanıyorsunuz.
 
Blade Chimera - 2024 baharı (belirli bir süre konsol özel)
 
 
 
Bilim kurgu aksiyon oyunu. Ele geçirilmiş bir bıçağı kontrol ettiğiniz oyunda piksel garfiklerle karşılaşıyor ve düşmanlarınızı kesebiliyorsunuz.
 
A Highland Song - 5 Aralık 2023
 
  
 
İskoçya'nın dağlık bölgelerinde geçen hikaye dolu bu macerada tırmanıyor ve ritimli bir şekilde çevrede ilerliyorsun. Hikaye, izlediğiniz rotaya göre gelişiyor ve vahşi doğada yeni yollar bulmak için kısayolların kilidini açabiliyorsunuz. 
 
Moonstone Island - 2024 baharı (belirli bir süre konsol özel)
 
 
 
Yaratık toplama, deste oluşturma ve yaşam simülasyonunun bir karışımı olan Moonstone Island geniş bir macera sunuyor. Büyük bir Simyacı olma arayışınızda Ruhları topluyor, onlarla ve ürünlerinizle ilgileniyor ve yerel halkla arkadaş olabiliyorsunuz. 
 
Death Trick: Double Blind - 2024 (demo şu anda mevcut)
 
 
 
Bu hikaye odaklı oyunda  Big Top bölgesinde yıldız bir sihirbaz kayboluyor. Burada diğerleriyle bir araya geliyor ve gizemi çözmek sihirbaz arkadaşına ve özel bir dedektife güveniyorsun.
 
Outer Wilds: Archeologist Edition - 7 Aralık 2023 (fiziksel sürüm 2024'te geliyor)
 
 
 
Eleştirmenlerden tam not alan Outer Wilds, Echoes of the Eye genişletmesini de içeren özel bir "Arkeolog Sürümü" ile beraber Nintendo Switch'e geliyor. 
 
Diğer sunumlar:
 
Planet of Lana -- 2024 ilkbaharı
Enjoy the Diner -- Şu anda mevcut
Heavenly Bodies -- Şubat 2024
The Gecko Gods -- 2024 baharı
Passpartout 2: The Lost Artist -- Şu anda mevcut
Urban Myth Dissolution Center -- 2024
Braid Anniversary Edition -- 30 Nisan 2024
 
Tam sunum
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Steam, Dolara Geçiş Öncesinde Kullanıcılara Mail Gönderiyor Kasım Ayında Game Pass'ten Ayrılacak Oyunlar Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

17.11.2023 10:28:00

0
Nintendo ve kitlesi için kaygılanıp dertlenme, sıkma o canını Nintendo yıllardır aynı Nintendo. Bak Sony'de 250 milyon dolara TLOU2'yi yapıp hepi topu 10 milyon satınca da bunlara değmez dedi; ardından da topuyla tüfeği ile 12 live service oyun işine girdi, eee servis oyunlarının da hakkını verirsin artık senin için değer :)

BSC Misafiri

16.11.2023 15:11:00

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Tek kelimeyle iğrenç.Şu nintendo toksit kitlesini gördükçe sony'e hak veriyorum.Bu insanlar için değmez.
Siz kafa mı buluyorsunuz dostum. Indie oyun stüdyolarının sunumundan artı yeni nesil nintendo konsolu arifesinde ne bekliyordunuz acaba? Ayrıca Sony mi? Bu yıl tek bir oyun çıkardı bilmem farkındamısınız? Konsol satıyor fakat orta da oyun yok. İnsanlar bıkmış durum da. Nintendo tarafında ise büyük küçük sürekli exc. oyunlar gelmeye devam ediyor. Bu sene Tears of the Kingdom, Pikmin 4, Fire Emblem Engage, Metroid Prime 4 remake, Mario Rpg remake ve daha fazlasını bu yıl piyasaya sürdü ve yıl bitmeden daha da sürecek. Ps5'te ise resmen oyun yok söylediğin şeye bak.

BSC Misafiri

15.11.2023 23:54:25

0
Tek kelimeyle iğrenç.Şu nintendo toksit kitlesini gördükçe sony'e hak veriyorum.Bu insanlar için değmez.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız