Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo Oyunları İçin Ön Sipariş Güncellemesi


     Özellikle Switch'in çıkışıyla önemli bir ivme kazanan Nintendo cephesinde yılbaşına girilirken bazı yeni oyunlar ön sipariş sistemine açıldı. Ön siparişe açılan oyunlara baktığımızda.

     Dragon Quest Builders, Portal Knights, Bayonetta 2 + Bayonatte 1 Dijital Sürüm, Runner3 Launch Edition, Street Fighter 30th Anniversary Collection gibi oyunlar ön sipariş listesine girenler arasında dikkat çekenler. Ayrıca Amazon, Best Buy ve GameStop üzerinde pek çok ön sipariş oyunu için %20 indirim fırsatı sunuluyor. Şayet yakın dönemde çıkacak Switch oyunlarından almayı düşündüğünüz yapımlar varsa tam listeyi bu adresten görüntüleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak nintendoeverything Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
World of Tanks 1.0 Güncellemesi Gümbür Gümbür Geliyor Persona 3: Dancing Moon Night ve Persona 5: Dancing Star Night'a Yeni Oyun Modu

BSC Misafiri

26.12.2017 22:57:08

0
Nintendo uk daha açılmadı oyunlar,Türkiye saati ile gece 02.30’dan itibaren açılır çünkü saat farkından dolayı :(( bayonetta 1-2 kesin alınır
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız