Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo, Avrupalı Perakendecilerin Birinci Parti Dijital Oyun Kodu Satmasını Yasakladı

 
Nintendo, Avrupalı tüm perakendecilerin birinci parti oyun kodu satmasını kalıcı olarak durdurdu.
 
Super Mario Odyssey ve Animal Crossing: New Horizons gibi Nintendo'nun birinci parti oyunlarını dijital olarak satın almak isteyen Avrupalı kullanıcılar için artık tek adres Nintendo eShop.
 
Avrupalı perakendeciler üçüncü parti oyunlar, online abonelik ve indirilebilir içerikler için dijital kod satmaya devam edebilecek.
 
Nintendo tarafından yapılan resmi açıklama şöyle:
 
"Son yıllarda gelişen Avrupa pazarını dikkatli bir şekilde inceledikten sonra, kendi yayınladığımız yazılımların indirme kodlarının 1 Temmuz 2020'den itibaren geçerli olmak üzere perakendeciler üzerindeki ulaşılabilirliğinin sonlandırılmasına karar verildi. Müşteriler Avrupalı perakendecilerden Nintendo eShop için bakiye, Nintendo Switch Online abonelik, Pokemon Sword and Shield Expansion Pass gibi eklentiler ve diğer yayıncılara ait yazılımların indirme kodlarını satın almaya devam edebilecek. Her zaman yeni yollar araştırıyoruz ve Nintendo eShop içeriğini mümkün olduğunca çok oyuncuya sunmak için yeni yöntemler üzerinde çalışmaya devam edeceğiz."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN US Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Konami'nin Ofisini Bombalayacağını Söyleyen 16 Yaşındaki Japon Tutuklandı Nier: Automata Yönetmeni Yoko Taro'nun Mobil Oyunu SINoALICE En Sonunda Batıya Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

darkdiva

4.7.2020 14:04:40

0
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Herkesi kendin gibi sanma kardeş :) Konuyla ilgili yorumu da alalım kardeş.
Yorumum, beni çok fazla ilgilendiren ve etkileyen bir konu değil. Dijital almak isteyen zaten e-Shop'tan alabilir oyununu. Üstelik kardeşlik ve indirim sistemi ile 60 dolarlık oyunu 25 dolara alabilir. Diğer konuya gelince, 36 yaşındayım, yıllardır Nintendo konsolları alır, Nintendo oyunlarını oynarım, bir kere de "ulen ne biçim oyun yapmışsınız" dediğim olmadı. Nintendo böyle bir firmadır işte.

mementopolis

3.7.2020 01:16:37

0
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Şöyle bir uygulamayı Microsoft ya da Sony yapsaydı burada 10 sayfa tartışma çıkardı. Ne söylesem boş alan alıyor abi mutluluklar herkese bana bedava yollasalar geri yollarım.
acaba neden cikmiyor :D bir düsün istersen ..

Guest-AEF248198

2.7.2020 14:41:08

0
Herkesi kendin gibi sanma kardeş :) Konuyla ilgili yorumu da alalım kardeş.

darkdiva

2.7.2020 14:19:35

0
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Şöyle bir uygulamayı Microsoft ya da Sony yapsaydı burada 10 sayfa tartışma çıkardı. Ne söylesem boş alan alıyor abi mutluluklar herkese bana bedava yollasalar geri yollarım.
at yalanı... demişler :)

Guest-AEF248198

2.7.2020 14:09:16

0
Şöyle bir uygulamayı Microsoft ya da Sony yapsaydı burada 10 sayfa tartışma çıkardı. Ne söylesem boş alan alıyor abi mutluluklar herkese bana bedava yollasalar geri yollarım.

BSC Misafiri

2.7.2020 10:36:47

0
Nintendo çok garip bir firma tamamen başka kafadalar.

TheNewAtilla

2.7.2020 09:49:17

+1
Nintendo bu kafayla iyi hala ayakta. Üst üste İki tane kötü oyun çıkarsalar zora düşebilirler gibime geliyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız