Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo, 3DS'de Video İçeriği Satacak

 
   3DS ekranlarında kısa film ve animasyon izlemek isteyenler; bu haftadan itibaren e-Shop bu fırsatı ayağınıza getiriyor. Uygulama beraberinde markette yer edecek olan ilk fim The 3D Machine isimli 7 dakika uzunluğundaki animasyon.
 
   Nintendo 3DS dijital marketinin büyük ilgi gören ve yorumlarda adından övgüyle söz ettiren indirilebilir eğlence yazılımı Colors! 3D de çıkışını bu hafta yapacak. Çizdiğiniz 2D resimleri rengarenk bir 3D dünyaya taşıyan yapım, çizim sevenlere şiddetle tavsiye edilir. DSiWare için Escape Trick: Convenience Store ve Wii Shop Channel için Rush Rush Rally Racing haftanın dikkat çeken diğer indirilebilir ürünleri.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer Nintendo 3DS Nintendo 3DS eshop colors 3d
C&C: Tiberium Alliances'ın Tankları Warhammer'dan Söylenti: Sony'nin Duyurusu Heavenly Sword 2 mi?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

E_Aydin35

16.4.2012 19:49:17

0
Yani özür diliyerek söylüyorumda, şu şekle şemale bak ya tipden kaybediyor zaten bu konsol bir bakıma ama Japonya'da baş tacı:( (sonuçda bu kendi yorumum)

majesty98

16.4.2012 15:37:15

0
arkadaşlar ps3 var. mw3 aldım. ama onlinede (multiplayerda) error veriyor.girmiyor. anamenüde multiplayera giriyorum sonra açılınca play online diyorum online servise bağlanılıyor diyor sonra ise şöyle bir yazı çıkıyor (the call of duty modern warfare server is not evailable at this time.please try again later or visit. http://www.callofduty.com/mw3/status for updates.) nolur yardım edin sayın bsc editörleri sizde görürseniz nolur yadım edin arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim....
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız